Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Xhampreres

Jeni duke kërkuar për një xham për lustrim? Ne kemi 20,861 xham në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Xhampreres

Sa kushtojnë shërbimet e xhamit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për lustrim: lustrim, bluarje xhami, prerje, montim dhe çmontim. Çmimet e produkteve të qelqit janë rreth 50-150 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në industrinë e lustrimit është zakonisht prodhimi i xhamit të sigurisë. Kostot shtesë mund të përfshijnë ngjitjen, bluarjen dhe shpimin e vrimave në xhami, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,861. Ju nuk keni pse të shikoni më: çmimi i xhamave, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: XhampreresÇmimet mesatare

Çmim të ulët3 360,00 L/m2
Çmimi mesatar5 148,00 L/m2
Cmim i larte9 000,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Punës Glaziane

Për të mësuar çmimin e saktë të punimeve të xhamit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e qelqit.

GLUED GLASS SIGURIA1980.0L / m3
Bordet e qelqit janë të lidhur me një film të sigurisë, trashësia e të cilit siguron forcë të shtuar dhe rezistencë të xhamit. Glass MA mbrojtës i lidhur me sigurinë MA, me xhamin e zhvendosur që mbetet shards e saj të kapur në film.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Kollitjes.2520.0L / një copë
Trashësia e qelqit të forcimit 5 - 10mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Shpimit.480.0L / një copë
Drilling vrima me një diametër prej 4 - 16mm, 26 - 70mm, 70mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Prerja e xhamit dhe pasqyrave1500.0L / m2
Prerja e saktë e teknologjive moderne. Trashësia e qelqit të qartë 6mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SeraSa kushtojnë serat? Për serat, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: prodhim dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton xhami? Çmimi i xhamit tuaj të sigurisë do të jetë 260 euro për metër katror. Megjithatë, ju mund të prisni që çmimi normal i xhamit do të jetë 31 euro për metër katror. Xhami me lustrim të dyfishtë që ofron izolimin më të mirë kushton rreth 165 euro për metër katror. Shpenzimet shkojnë nga 40 në 65 euro. Kjo do të lidhet me xhami, por nuk do të përfshijë materiale. Kur është mirë të thërrasë xhamerin? Nëse keni nevojë të hiqni ose zëvendësoni xhamin në dritare, dyer, dyer të rrëshqitshme ose skylights, ose nëse doni të zëvendësoni syzet për akrilik ose të tejdukshëm. Toss gjithashtu do të zëvendësohet me ndarjet e xhamit, panelet, qelqët ose mbushjet e pasqyrës. Lloji i xhamit Xhami vjen në variante të shumta. Çmimi i paneleve të qelqit varet nga sa të sofistikuara janë: lustrim të dyfishtë (dy borde), laminuara, emetimet e ulëta ose të zbutura. Xhami tabelare është më e lirë. Madhësi qelqi Madhësia e xhamit rrit koston. Ekziston një rend specifik për dritare të mëdha. Formë qelqi Dritaret e veçanta të formës do të kërkojnë një mënyrë të veçantë ose xham me një aftësi për të prerë xhamin. Kjo do të rrisë çmimin. Vlerësimet e çmimeve të llojeve të ndryshme të xhamit Xhami tradicionale Është një nga më pak të kushtueshme, por ka një nuancë të lehtë të gjelbër që i bën shumë njerëz të zgjedhin diçka tjetër. Xhami tabelare Rreth 31 euro për m2 është e lirë në krahasim me xhamin e modifikuar. Është e pangjyrë, transparente, e fortë dhe e qëndrueshme. Xham i shtresuar Duke shtuar një shtresë fleksibile akrilike midis dy bordeve të qelqit, formohet një gotë më e sigurt. Kjo mund të kushtojë deri në 260 euro për m2. Gotë Çmimi i xhamit të tillë që është shumë rezistent është nga rreth 120 euro për 700 mm x 745 mm x 6 mm ose 245 euro me xham të tekstuar. Lustrim i dyfishte Çmimi mesatar është rreth 165 euro për m2. Kjo është qelqi më i mirë për të zvogëluar humbjet e nxehtësisë në rrjedhjen e dimrit dhe akullit nga ajer te kondicionuar në verë. Gjithashtu siguron izolim të shëndoshë. Si të vazhdojmë? Le të bëheni të paktën tre llogaritje të çmimeve. Krahasoni çmimet, shpenzimet e punës dhe gjithashtu shikoni referencat. Faleminderit Wilio ju mund ta bëni atë tashmë sot.