Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Vleresim i prones

Po kërkoni një ekspert për vlerësimin e pasurive të paluajtshme? Ne kemi 21,288 ekspertë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Vleresim i prones

Sa kushton një vlerësim i pasurive të paluajtshme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për vlerësimin e pasurive të paluajtshme: rilevimin e pasurive të paluajtshme, përgatitjen e fotodokumentacionit të gjendjes aktuale dhe përgatitjen e vlerësimeve të ekspertëve. Çmimet e vlerësimit të pasurive të paluajtshme janë rreth 100-400 euro për vlerësim. Artikulli më i shtrenjtë në vlerësimin e pasurive të paluajtshme është zakonisht përgatitja e një vlerësimi të plotë eksperti, duke përfshirë llogaritjen e vlerës teknike, përcaktimin e vlerës së përgjithshme dhe aneksin e detyrueshëm me informacion nga kadastra e pasurive të paluajtshme, vërtetimin e vjetërsisë, fokusin dhe vizatimin e reales. prona dhe dokumentacion fotografik. Kostot shtesë mund të përfshijnë: tarifat administrative, konsultimet, përgatitjen e një opinioni eksperti në disa kopje, që kushton mesatarisht 20-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,288. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e vlerësimit të pasurive të paluajtshme, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Vleresim i pronesÇmimet mesatare

Çmim të ulët6 000,00 L/projekt
Çmimi mesatar13 800,00 L/projekt
Cmim i larte21 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të vlerësimit të pronës profesionale

Për të mësuar çmimin e saktë të mendimit të ekspertëve të pronës, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të certifikuar dhe kështu të merrni oferta të shumëfishta. Shih çmimet për shërbime individuale në mendimin e ekspertëve të pasurive të patundshme.

Mendimi i ekspertëve për shtëpinë21 000,00L / gjitha
Ekzekutimi i mendimit të ekspertëve të shtëpisë familjare.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Mendimi i ekspertëve për apartament18 000,00L / gjitha
Ekzekutimi i një mendimi të ekspertëve të banesës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Konsultim1 200,00L / gjitha
Konsultimi për të bërë një mendim të ekspertëve.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Normë për orë1 200,00L / orë
Normat e orëve për inspektim dhe dizajn të mendimit të ekspertëve.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?