Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Vizualizime

Po kërkoni një projektues vizualizimi? Ne kemi 9,854 stilistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Vizualizime

Sa kushtojnë vizualizimet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për vizualizime: përgatitja e vizualizimit të brendshëm dhe të jashtëm të shtëpive, vizualizimi 3D dhe animimi. Çmimet e dizajneve 3D janë rreth 100-300 euro për vizualizim. Artikulli më i shtrenjtë në vizualizime është zakonisht vizualizimi i pjesës së jashtme të objektit rekreativ dhe projektit të zhvillimit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: produktin përfundimtar në definicion të lartë dhe punën në fundjavë, që kushton mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 9,854. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e vizualizimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: VizualizimeÇmimet mesatare

Çmim të ulët9 600,00 L/projekt
Çmimi mesatar39 720,00 L/projekt
Cmim i larte96 000,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorVizualizimet e listës së çmimeve.

Për të mësuar çmimin e saktë të vizualizimeve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e vizualizimit.

Vizualizimi i një shtëpie familjare12 000,00L / gjitha
Vizualizimi i një shtëpie familjare të tërhequr në fotografi, ose me mjedis të modeluar.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Vizualizimi i ndërtesës së banesës.18 000,00L / gjitha
Vizualizimi i një shtëpie rezidenciale të tërhequr në foto, ose me mjedisin e modeluar 3D.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Vizualizimi i jashtëm.9 000,00L / gjitha
Hotel jashtme, rezidenciale ose multifunksionale. Vizualizimi i ndërtimeve më të mëdha të tërhequra në fotografi, ose me një mjedis rrethues të modeluar.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Vizualizimi i brendshëm6 000,00L / gjitha
Vizualizimi i kuzhinës, dhomës së ngrënies, dhoma gjumi, dhoma e gjallë ose e fëmijëve me modelimin e orendive të përshtatura.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?