Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Vizualizim 3d

Po kërkoni një arkitekt për paraqitjen 3D? Ne kemi 16,219 arkitektë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Vizualizim 3d

Sa kushton vizualizimi 3D? Në vizualizimin 3D, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: modelim 3D, vizualizim arkitektonik dhe produkti. Çmimet e dizajnit 3D janë rreth 125-370 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në vizualizimin 3D është zakonisht dizajni i projektit në formën e realitetit virtual dhe të shtuar. Kostot e tjera mund të përfshijnë: konsultimin me projektuesin, përfshirjen e komenteve në dizajn, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-130 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,219. Mos kërkoni më tej: çmimi i vizualizimit 3D, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Vizualizim 3dÇmimet mesatare

Çmim të ulët7 500,00 L/projekt
Çmimi mesatar10 740,00 L/projekt
Cmim i larte16 200,00 L/projekt
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve 3D Visualizations.

Për të mësuar çmimin e saktë të visualizations 3D, dërgoni kërkesën për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë 3D Visualization.

Shtëpia familjare e jashtme deri në 100 m216 200,00L / gjitha
Vizualizimi i një shtëpie familjare të tërhequr në foto, ose me mjedisin e modeluar 3D.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpia familjare e jashtme mbi 200 m222 800,00L / gjitha
Vizualizimi i një shtëpie familjare të tërhequr në foto, ose me mjedisin e modeluar 3D.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Hotel jashtme, apartament ose shtëpi multifunksionale84 000,00L / gjitha
Hotel jashtme, apartament ose shtëpi multifunksionale. Vizualizimi i ndërtimit më të madh të tërhequr në foto ose me 3D të modeluar përreth mjedisit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Brendshme e një dhome të banesës ose shtëpisë16 800,00L / gjitha
Vizualizimi i kuzhinës, dhomës së ngrënies, dhoma gjumi, dhoma e gjallë ose e fëmijëve me modelimin e pajisjeve të përshtatura me porosi.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Arkitekture, arkitektSa kushton një arkitekt? Për arkitekturën dhe arkitektët, ne shpesh ofrojmë shërbimet...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?