Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Vinc me qira, ashensor me qira

Po kërkoni një ofrues për të marrë me qira një vinç ose ashensor? Ne kemi 19,702 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Vinc me qira, ashensor me qira

Sa kushton të marrësh me qira një vinç ose ashensor? Kur marrim me qira një vinç dhe ashensor, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: marrja me qira, montimi dhe çmontimi dhe shërbimi i vinçave të kullave, platformave të ndërtimit dhe manipuluesve. Çmimet për marrjen me qira të pajisjeve ngritëse janë rreth 40-60 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në marrjen me qira të një vinçi dhe ashensori është zakonisht një vinç ndërtimi me qira. Kostot e tjera mund të përfshijnë: tarifat e trajtimit, sigurimet, rikualifikimin e punëtorëve, të cilat kushtojnë mesatarisht 50-250 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,702. Mos kërkoni më tej: merrni me qira një vinç, çmimi i ashensorit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Vinc me qira, ashensor me qiraÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 580,00 L/orë
Çmimi mesatar2 862,00 L/orë
Cmim i larte3 600,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime biznesiSa kushtojnë shërbimet e biznesit? Për shërbimet e biznesit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?