Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Veshje oxhaku

Jeni duke kërkuar për një tjegull për një oxhak? Ne kemi 23,791 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Veshje oxhaku

Sa kushton formimi i oxhakut? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për vendosjen e tjegullave të oxhakut: projektim dhe vizualizim, transport dhe vendosje tjegullash. Çmimet e paneleve të oxhakut janë rreth 14-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në një pllakë fireplace është zakonisht një pllakë guri i çmuar. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin pas garancisë, fuga, ngjitës, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,791. Nuk keni më nevojë të shikoni: çmimi i pllakës së oxhakut, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Veshje oxhakuÇmimet mesatare

Çmim të ulët840,00 L/m2
Çmimi mesatar1 036,80 L/m2
Cmim i larte1 260,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorDuke u përballur me çmimet për fireplace

Për të mësuar çmimin e saktë të fireplace për të dërguar një kërkesë për ekspertët tanë të verifikuar, ju do të merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e fireplace.

Instalimi i mureve vertikale ose të pjerrëta rreth fireplace2 820,00L / m2
Instalimi i pllakave drejtkëndëshe të murit vertikal ose të pjerrët nga gurë të butë me fytyrë të drejtë, trashësi deri në 25 mm. Tilimi i formës së parregullt - gur ranor, diametër 100-500 mm, trashësi 10-30 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i mureve vertikale ose të pjerrëta rreth fireplace2 340,00L / m2
Instalimi i pllakave drejtkëndëshe të murit vertikal ose të pjerrët nga gurë të butë me fytyrë të drejtë, trashësi deri në 25 mm. Rreshtimi i formës së parregullt - andezite, diametër 100-500 mm, trashësi 70-100 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i mureve vertikale ose të pjerrëta rreth fireplace1 980,00L / m2
Instalimi i pllakave drejtkëndëshe të murit vertikal ose të pjerrët nga gurë të butë me fytyrë të drejtë, trashësi deri në 25 mm. Tilimi i formës së parregullt - gur gëlqeror, diametër 100-500 mm, trashësi 8-12 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i mureve vertikale ose të pjerrëta rreth fireplace1 740,00L / m2
Instalimi i pllakave drejtkëndëshe të murit vertikal ose të pjerrët nga gurë të butë me fytyrë të drejtë, trashësi deri në 25 mm. Vlerësoni formën e parregullt - Slate, diametër 100-500 mm, trashësi 10-30 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?