Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Veshje kabine

Jeni duke kërkuar për një tjegullues trungjesh? Ne kemi 23,472 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Veshje kabine

Sa kushton veshja e trungjeve? Në rastin e veshjes së trungjeve, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: përgatitja e sipërfaqes në të cilën do të vendoset profili i veshjes së trungjeve, montimi i strukturës së poshtme, instalimi i veshjes së trungjeve. Çmimet e veshjes së jashtme prej druri janë rreth 6-10 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në veshjen e trungjeve është zakonisht ndërtimi themelor i prizmave prej druri. Kostot shtesë mund të përfshijnë: veshje mbrojtëse për prizmat kundër dëmtimit nga insektet ose kërpudhat që shkatërrojnë drurin, fiksuesit që pengojnë veshjen dhe lëvizjen e pllakës, e cila kushton mesatarisht 50-130 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,472. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e veshjes së trungjeve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Veshje kabineÇmimet mesatare

Çmim të ulët359,40 L/m2
Çmimi mesatar495,60 L/m2
Cmim i larte576,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Log Cloth

Për të mësuar çmimin e saktë të kabinës së regjistrit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e kabinetit tjegulla.

Kuvendi i mureve të brendshme 200 x 250 mm3 120,00L / m2
Kuvendi i mureve të brendshme nga pllakat që hedhin në madhësinë ngjitëse 200 x 250 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Kuvendi i mureve të brendshme 300 x 200 mm3 300,00L / m2
Montimi i mureve të brendshme nga pllakat që hedhin në madhësinë ngjitëse 300 x 200 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Konsultim3 000,00L / gjitha
Konsultimi për instalimin e kabinës së regjistrit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Këshillim1 200,00L / orë
Konsulencë kur zgjedhni një lloj të kabinës së regjistrit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?