Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Veshje e shkalleve

Jeni duke kërkuar për një tjegulltar shkallësh? Ne kemi 24,064 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Veshje e shkalleve

Sa kushton një shkallë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për mbulimin e shkallëve: projektim dhe vizualizim, prodhim dhe montim të mbulesave të shkallëve prej druri dhe shtrimit. Çmimet e pllakave për shkallët janë rreth 12-20 euro për njësi. Artikulli më i shtrenjtë në veshjen e shkallëve është zakonisht veshja me shtrimin e gurit premium. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, ngjitësin dhe riparimet e vogla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-60 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,064. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i pllakave të shkallëve, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Veshje e shkalleveÇmimet mesatare

Çmim të ulët720,00 L/metër
Çmimi mesatar904,20 L/metër
Cmim i larte1 200,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të shkallëve

Për të mësuar çmimin e saktë të tjegullave në shkallët, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shkallëve.

Instalimi i tjegullave me nivelet e lidhjes së shkallëve të drejta2 520,00L / m2
Kuvendi i një shkalle lineare me anë të gradave të lidhjes.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i tjegullave duke lidhur gradat e shkallëve të Krivočené2 640,00L / m2
Kuvendi i veshjes së shkallëve të Krivočnotrit duke lidhur gradën.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i tjegullave me lidhjen e shkallëve ngjitëse1 920,00L / m2
Kuvendi i një shkalle të vijës së drejtë duke lidhur nënçmimin.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i tjegullave duke lidhur shkallët e ngjitjes1 920,00L / m2
Kuvendi i shkallëve KrivočnoRe duke lidhur nënçmimin.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?