Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ventilim

Jeni në kërkim të teknologjisë së ajrit të kondicionuar? Ne kemi 16,656 teknikë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ventilim

Sa kushton klimatizimi? Në ajër të kondicionuar, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: fokusim, projektim, furnizim dhe instalim të ajrit të kondicionuar në ndërtesa banimi, ndërtesa multifunksionale, sallat e prodhimit. Çmimet e ventilimit janë rreth 270-820 euro për pajisje. Artikulli më i shtrenjtë në ajër të kondicionuar është zakonisht instalimi i një njësie kontrolli të ajrit të kondicionuar. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, shërbimin, panelin e kontrollit, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-550 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,656. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e kondicionerit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,692 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: VentilimÇmimet mesatare

Çmim të ulët15 780,00 L/Strukturë
Çmimi mesatar24 240,00 L/Strukturë
Cmim i larte31 020,00 L/Strukturë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të ajrit të kondicionuar

Për të mësuar çmimin e saktë të ventilimit, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e ajrit të kondicionuar.

Instalimi i njësisë së ajrit të kondicionuar2880.0L / një copë
Montimi i njësisë së brendshme të ajrit të kondicionuar për volumin e dhomës deri në 50 m3.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i njësisë së ajrit të kondicionuar për volumin e dhomës deri në 90 m36000.0L / një copë
Montimi i kondicionerit të brendshëm të murit për volumin e dhomës 90 m3.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Njësia e ajrit të kondicionuar, e brendshme deri në 90 m3102000.0L / një copë
Njësia e ajrit të kondicionuar - e brendshme, mur me imazh të lëvizshëm të CHL / úb (1,3-4.0 / 1,3-5,0) kW, për volumin e dhomës deri në 90 m3.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Njësia e ajrit të kondicionuar, e brendshme deri në 50 m324000.0L / një copë
Njësia e ajrit të kondicionuar - e brendshme, mali / arratisja (2.0 / 2.3) kW, për volumin e dhomës 50 m3.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
KondicionerSa kushton klimatizimi? Për kondicionerët shpesh bëjmë këto shërbime: montim dhe riparim...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?