Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Ulluqe

Jeni duke kërkuar për një hendek? Ne kemi 22,138 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ulluqe

Sa kushtojnë ulluqet? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për ulluqet: prodhimi dhe montimi i ulluqeve dhe aksesorëve. Çmimet e sistemeve të ulluqeve janë rreth 4-6 euro për njësi. Artikulli më i shtrenjtë brenda ulluqeve është zakonisht një grup ulluqesh. Kostot shtesë mund të përfshijnë: veglat, sistemin e ankorimit, kostot e transportit dhe riparimet e vogla, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,138. Nuk keni pse të shikoni më: çmim pikues, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: UlluqeÇmimet mesatare

Çmim të ulët240,00 L/metër
Çmimi mesatar303,60 L/metër
Cmim i larte336,00 L/metër
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të parë

Për të mësuar çmimin e saktë të ekselencës, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbimet individuale në kategorinë e mbulesave.

Aksesorë për mbulim qeramik - hendek nga pjatë pikash402.0L / M.
Aksesorë për mbulimin e qeramikës - pikoj nga fletë alumini hendek nën mbulimin e qeramikës.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Aksesorë për mbulimin e betonit - buzë hendek678.0L / M.
Aksesorë për mbulimin e betonit - avantazh Gutter për mbulimin e sheshtë.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Ulluqet nga fletët e galvanizuar të pzf1476.0L / M.
Gjëndrat nga trashësia e fletëve të galvanizuar me ngjyrë PZF 0.6 mm, duke përfshirë grepa, ciae, qoshet dhe dilatimi (sheshi i nën-madhësisë me gjerësi 330 mm).
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Ulluqet nga fletët e galvanizuar të pzf1698.0L / M.
Gjëndrat nga trashësia e fletëve të galvanizuar me ngjyrë PZF 0.6 mm, duke përfshirë grepa, ciae, qoshet dhe dilatimi (sheshi i nën-madhësisë me gjerësi 330 mm).
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Mjeshter çatieSa kushton hidrauliku? Gjate punes se hidraulikut ne shpesh bejme sherbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?