Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Trotuar prej guri

Jeni ne kerkim te nje gurgdhendese per shtrimin e gurit? Ne kemi 23,897 gurgdhendës në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Trotuar prej guri

Sa kushton shtrimi me gurë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shtrimin me gurë: projektim dhe prodhim shtrimi me gurë, riparim dhe mbushje të pjesëve që mungojnë. Çmimet e dyshemesë prej guri janë rreth 18-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në shtrimin e gurit është zakonisht dyshemeja e oniksit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultime dhe riparime, të cilat kushtojnë mesatarisht 30-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,897. Mos kërkoni më tej: çmimi i shtrimit me gurë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Trotuar prej guriÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 080,00 L/m2
Çmimi mesatar1 467,60 L/m2
Cmim i larte1 800,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Asfaltimit Kemenne

Për të mësuar çmimin e saktë të shtrimit të gatuar, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e trotuarit të gurit.

Tjegulla formë të parregullt - andezit1440.0L / m2
Tilting Stone Asfaltim Forma e parregullt - Andezite, Diametri 100-150 mm, trashësi 10-30 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Formë e parregullt e parregullt - gur gëlqeror2460.0L / m2
Trotuar guri formë të parregullt - gur gëlqeror, diametër 100-500 mm, trashësi 40-60 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Tiled / shtrim i formës së parregullt - gur ranor2280.0L / m2
Pllaka guri formë të parregullt - gur ranor (të kuqe), diametër 100-500 mm, trashësi 20-40 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Tiled / Asfaltim i formës së parregullt - Quarit2460.0L / m2
Pllaka guri Forma e parregullt - Quaternary, diametër 100-500 mm, trashësi 10-30 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?