Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Transport, sherbime transporti

Jeni duke kërkuar për transportues apo korrier për transport? Ne kemi 27,735 operatorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Transport, sherbime transporti

Sa kushton transporti, transporti dhe korrieri? Në shërbimet e transportit, transportit dhe korrierit, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: transporti i paketave, sigurimi i mallrave të transportuara, oferta e çmimeve. Çmimet e dërgesës janë rreth 3-15 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e transportit, transportit dhe korrierit është zakonisht transporti ndërshtetëror. Kostot shtesë mund të përfshijnë: komunikim shtesë, ndryshime në transport, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 27,736. Nuk keni më nevojë të kërkoni: transportin, transportin, çmimin e korrierit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Transport, sherbime transportiÇmimet mesatare

Çmim të ulët234,00 L/një copë
Çmimi mesatar319,20 L/një copë
Cmim i larte420,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve, Transporti, Courier

Për të mësuar çmimin e saktë të transportit, transportit, korrier dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e transportit, ndërlidhës.

Paketa e vogël.420,00L / një copë
Transporti i një pakete të vogël në 3 kg sipas transportit kombëtar
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Paketa e madhe900,00L / një copë
Transportin e një pakete të madhe në 31.5 kg nga transporti kombëtar
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Transporti Kombëtar72,00L / km
Transporti i brendshëm i mallrave të mallrave të llojeve të ndryshme, vëllimit dhe peshës, nga 0 në 24 ton dhe në rastin e transportit të tepërt deri në 55 ton.
Së bashku
km
Futni kërkesën
Transporti Ndërkombëtar114,00L / km
Transporti i Celaxhatareve, dërgesat e copë, transporti i pjesshëm, demonstron mallra, transporti i tepërt.
Së bashku
km
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Transport materialeshSa kushton transporti i materialit? Gjatë transportit të materialit, ne shpesh ofrojmë...
Mbledhja e mbeturinaveSa kushton grumbullimi i mbetjeve? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Kontejner me qiraSa kushton të marrësh me qira një kontejner? Gjatë marrjes me qira...
Magazina, depoSa kushtojnë magazinat dhe ambientet e magazinimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Levizja dhe largimeSa kushton një shkarkim? Gjatë lëvizjes, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme:...
TransportSa kushton transporti? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime gjatë transportit: transportin e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?