Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Transport materialesh

Jeni duke kërkuar për një transportues materiali? Ne kemi 19,176 operatorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Transport materialesh

Sa kushton transporti i materialit? Gjatë transportit të materialit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: transportin e materialeve të ndërtimit, mobiljeve dhe mallrave të mëdha. Çmimet e transportit janë rreth 1,25-2,10 euro për km. Artikulli më i shtrenjtë në transportin material është zakonisht transporti ndërkufitar. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: pajisjet e tërheqjes, rripin e tensionit, ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,176. Mos kërkoni më tej: transporti i materialeve, ofertat më të mira dhe puna cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Transport materialeshÇmimet mesatare

Çmim të ulët75,00 L/km
Çmimi mesatar97,80 L/km
Cmim i larte126,00 L/km
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Materialeve

Për të mësuar çmimin e saktë të transportit material, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e transportit material.

Ngarkimi dhe shkarkimi1800.0L / orë
Ngarkimi dhe shkarkimi i materialit ndërtimor
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Transporti i materialeve të ndërtimit dhe të ndërtimit102.0L / km
Çmimi i transportit të materialeve të ndërtimit dhe ndërtimit në një vend ndërtimi deri në 12,000 kg
Së bashku
km
Futni kërkesën
Mbeturina të përziera9600.0L / t
Mbeturinat e përziera nga ndërtesat dhe prishjet
Së bashku
t
Futni kërkesën
Përzierjet e betonit, tulla, pllaka, pllaka dhe qeramika3000.0L / t
Marrja e një materiali ndërtimi që përmban përzierje konkrete, tulla, pllaka, pllaka dhe qeramikë
Së bashku
t
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Transport, sherbime transportiSa kushton transporti, transporti dhe korrieri? Në shërbimet e transportit, transportit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?