Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Transport

Po kërkoni një transportues për transport? Ne kemi 19,090 operatorë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Transport

Sa kushton transporti? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime gjatë transportit: transportin e materialit, paketave dhe dërgesave. Çmimet e transportit janë rreth 0,15-2 euro për km. Artikulli më i shtrenjtë në transport është zakonisht mallrat ndërkombëtare. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: sigurimin, magazinimin dhe logjistikën, shpedicionin që kushton mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,090. Mos kërkoni më tej: çmimet e transportit merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Transport

Çmimet mesatare

Çmim të ulët234,00 L/një copë
Çmimi mesatar297,60 L/një copë
Cmim i larte420,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Transport, sherbime transportiSa kushton transporti, transporti dhe korrieri? Në shërbimet e transportit, transportit dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?