Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Trajtimi me dru

Po kërkoni një marangoz për trajtimin e drurit? Ne kemi 25,318 marangozë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Trajtimi me dru

Sa kushton trajtimi i drurit? Gjatë përpunimit të drurit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: trajtimin dhe lyerjen e mobiljeve të kopshtit, gardheve dhe trarëve. Çmimet e impregnimit mbrojtës apo mbrojtjes së drurit me llak janë rreth 5-15 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në trajtimin e drurit është zakonisht trajtimi i drurit të ngurtë. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: llak, vaj, furçë, letër zmerile, planer, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,318. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: përpunimi i drurit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Trajtimi me dru

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 020,00 L/orë
Çmimi mesatar1 245,00 L/orë
Cmim i larte1 500,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të trajtimit të drurit

Për të mësuar çmimin e saktë të trajtimit të drurit, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e trajtimit të drurit.

Veshje sipërfaqësore të strukturave të zdrukthtarisë186.0L / m2
Veshje njëkatëshe e strukturave të zdrukthtarisë me impregnim sipërfaqësor kundër insekteve të drurit, kërpudhave dhe mykut.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva pallto dhe sipërfaqe betoni183.6L / m2
Shtresë me dy shtresa të suvasë, sipërfaqeve të betonit, pllakave dhe drurit me ngjyrë mjedisore me ujë (pallto larëse larëse të lahet).
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva pallto, sipërfaqe betoni, plasterboard dhe dru me ngjyra akrilike ekologjike me ujë136.8L / m2
Suva pallto, sipërfaqet e betonit, plasterboard dhe ngjyrat e drurit të ujit ekologjike të hollueshëm akrilik universal
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbrojtja e djallit para se të kafshonte lojën72.0L / m2
Mbrojtja e djallit para kafshimit të mbrojtësit të kafshëve, veshjes kimike ose llak, në një avion ose në një shpat në 1: 5.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Lyerje, bojaxhi / molerSa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?