Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Trajtimi i ujerave te zeza

Po kërkoni një ofrues të impianteve të trajtimit të ujërave të zeza? Ne kemi 21,869 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,690 profesionistë të regjistruar
87,664 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Trajtimi i ujerave te zeza

Sa kushtojnë impiantet e trajtimit të ujërave të zeza? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për impiantet e trajtimit të ujërave të zeza: projektimi i një zgjidhjeje të përshtatshme për trajtimin e ujërave të zeza, instalimi i një impianti për trajtimin e ujërave të zeza, shërbimi i impianteve të trajtimit të ujërave të zeza. Çmimet e impiantit të trajtimit janë rreth 850-2000 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në impiantet e trajtimit të ujërave të zeza është zakonisht vetë njësia e impiantit të trajtimit të ujërave të zeza. Kostot shtesë mund të përfshijnë: njësinë e kontrollit, ventilatorët, boshtin e ventilatorit, i cili kushton mesatarisht 150-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,869. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e impianteve të trajtimit të ujërave të zeza, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,690 profesionistë të regjistruar
87,664 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Trajtimi i ujerave te zezaÇmimet mesatare

Çmim të ulët50 880,00 L/një copë
Çmimi mesatar77 832,00 L/një copë
Cmim i larte115 320,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pastrimit të ujërave të zeza

Për të mësuar çmimin e saktë të impianteve të trajtimit të ujërave të zeza, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e impiantit të trajtimit të ujërave të zeza.

Pastruesit e ujërave të zeza të pajisura për shtëpinë e familjes150000.0L / gjitha
Këmbë dhe montim i impianteve të trajtimit të ujërave të zeza plastike, për numrin e popullsisë ekuivalente (OE) deri në 8 persona
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Pajisje pastrues të ujërave të zeza të vogla, për ndërtesën e apartamenteve588000.0L / gjitha
Këmbë dhe montim i impianteve të vogla të trajtimit të ujërave të zeza plastike, për numrin e popullsisë ekuivalente (OE) për 40-60 persona
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Përpunim radial nga WWTP dhe Žúm780.0L / m3
Përpunimi i garës nga WWTP dhe Žúm, pa kryer cilësi të llumit
Së bashku
m3
Futni kërkesën
Anketa Teknike4800.0L / orë
Studimi i Statusit Teknik Kanalizimi i Kanalizimit Televizioni televiziv, Sistemi i ndërtuar në kamera
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbimet komunale dhe ndertimi i infrastrukturesSa kushtojnë punimet e inxhinierisë civile? Në inxhinierinë civile, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?