Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Trajtim siperfaqesor i metaleve

Jeni duke kërkuar për një metalpunues? Ne kemi 23,634 hekurpunues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,354 profesionistë të regjistruar

85,446 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Trajtim siperfaqesor i metaleve

Sa kushton një përfundim metalik? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për trajtimin e sipërfaqes së metaleve: veshje elektrostatike me pluhur, spërkatje me rërë, galvanizim. Çmimet e proceseve teknologjike për trajtimin e sipërfaqeve metalike janë rreth 9-14 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në trajtimin sipërfaqësor të metaleve është zakonisht metalizimi i metaleve. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mbrojtjen e dëgjimit, dorezat mbrojtëse për sytë dhe, konsultën, e cila kushton mesatarisht 5-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,634. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: trajtimi i sipërfaqes së metalit, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore nga ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,354 profesionistë të regjistruar

85,446 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Trajtim siperfaqesor i metaleve

Çmimet mesatare

Çmim të ulët518,40 €/m2
Çmimi mesatar692,40 €/m2
Cmim i larte780,00 €/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të përfundon metali

Për të mësuar çmimin e saktë të trajtimit të sipërfaqes metalike, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë Metal Finish.

Duke prishur druin metalik.996.0€ / m2
Crusher Metal Conspolation - Konsumi i lartësisë 54.5 kg / m2 deri në 1.9 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Duke prishur sipërfaqen e brendshme të kontejnerëve të mbyllur1098.0€ / m2
Duke prishur sipërfaqen e brendshme të kontejnerëve të mbyllur dhe aksesorëve brenda anijeve të një digë metalike - 54.5 kg / m2 konsumi i ngërçit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Punë të tjera të sipërfaqes së masave akustike. Trajtimi i substrateve metalike183.0€ / m2
Teat tjera të masave akustike, trajtimi sipërfaqësor i dokumenteve metalike me veshjet anti-dridhje të trashësisë deri në 3 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Punë tjetër e masave akustike - trajtimi sipërfaqësor i dokumenteve metalike deri në 5 mm252.0€ / m2
Teat tjera të masave akustike, trajtimi sipërfaqësor i dokumenteve metalike me veshjet anti-dridhje të trashësisë deri në 3 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Lyerje, bojaxhi / molerSa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?