Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Trajtim siperfaqesor

Jeni duke kërkuar për një suvatues për trajtimin e sipërfaqes? Ne kemi 23,719 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Trajtim siperfaqesor

Sa kushton trajtimi i sipërfaqes? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për trajtimin e sipërfaqes: aplikimin e suvasë, bojrave, tapeteve dhe betonit të ekspozuar. Çmimet e pastrimit, lustrimit apo mbarimit duke aplikuar shtresa dhe veshje mbi materiale janë rreth 13-21 euro për m2. Mashtrat anhidrit janë zakonisht artikulli më i shtrenjtë në trajtimin e sipërfaqes. Kostot shtesë mund të përfshijnë: punë përgatitore para rregullimit, e cila kushton mesatarisht 100-350 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,719. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e trajtimit sipërfaqësor, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Trajtim siperfaqesorÇmimet mesatare

Çmim të ulët780,00 L/m2
Çmimi mesatar1 044,00 L/m2
Cmim i larte1 260,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të rregullimeve të sipërfaqes

Për të mësuar çmimin e saktë të përfundimeve, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e sipërfaqes.

Heqja e izolimit të kontaktit.123.6L / m2
Heqja e izolimit të kontaktit duke përfshirë përfundimet, pllakat e polisatrës mbi 30-80 mm -0.01804 t.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Ndani sipërfaqen e mureve të padëshiruara102.0L / m2
Duke përdorur sipërfaqen e betonit të pandërprerë ose mureve të jashtme të betonit të përforcuar dhe të parafabrikuar me riparimin e zhvendosjes në llaçin e strategjisë për suva.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përgatitja e mureve të jashtme të substratit nga depërtimi bazë144.0L / m2
Përgatitja e mureve të jashtme të substratit nga baza e penetrimit
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Çimento në natyrë muret e suvasë bruto të përzierjeve të thata me një trashësi prej 10 mm546.0L / m2
Muret e suvasteve të jashtme nga përzierjet e thata; Çimento, trashësi e trashë 10 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Lyerje, bojaxhi / molerSa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?