Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Terrene sportive (tenis, fusha dhe bari sintetik)

Po kërkoni një ekspert në sipërfaqet sportive (tenis, fusha dhe bari sintetik)? Ne kemi 22,666 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Terrene sportive (tenis, fusha dhe bari sintetik)

Sa kushtojnë sipërfaqet sportive? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për sipërfaqet sportive: prodhimin dhe shtrimin e dyshemeve me rimeso, parket, laminat dhe vinyl. Çmimet e sipërfaqeve të destinuara për aktivitete fizike dhe sportive janë rreth 18-44 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në sipërfaqet sportive është zakonisht prodhimi i terrenit sintetik. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kostot e nivelimit të sipërfaqeve, materialet akrilike dhe mbrojtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-80 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,666. Nuk keni më nevojë të kërkoni: sipërfaqe sportive (tenis, fusha dhe bar sintetik) çmimin, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Terrene sportive (tenis, fusha dhe bari sintetik)Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 080,00 L/m2
Çmimi mesatar1 764,00 L/m2
Cmim i larte2 640,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të sipërfaqeve sportive

Për të mësuar çmimin e saktë të sipërfaqeve sportive, dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në sipërfaqet sportive (tenis, gjykatat dhe barin sintetik).

Sipërfaqet sportive nga balta 15 mm e trashë1 698,00L / m2
Sipërfaqet sportive të sporteve atletike multifunksionale, nga trashësia e balta e pu 15 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Sipërfaqet sportive nga akrilates3 054,00L / m2
Sipërfaqet sportive të sporteve multifunksionale, atletike nga materiali i pezullimit të akrilave.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Substrate nën sipërfaqet sportive nga trashësia e gumoasfaltu 20 mm1 177,80L / m2
Substrate nën sipërfaqet sportive të sportit, të pezulluara nga gumoassfall 20 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mbulesa e sipërfaqeve të aluminit për fenomenet - trashësi me një shtresë deri në 20 mm72,00L / m2
Mbuloni zonat për trupat me një shtresë të vetme ose me dy shtresa me metra të përhapur, lagështirë dhe zbehje të trashësisë së aluminit deri në 20 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?