Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Termografi

Po kërkoni një ekspert në termografi? Ne kemi 21,135 ekspertë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Termografi

Sa kushton termografia? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme në termografi: zbulimin e mykut, termografinë e ndërtimit dhe lokalizimin e rrjedhjeve. Çmimet e imazheve me rreze infra të kuqe janë rreth 25-55 euro në orë. Artikulli më i shtrenjtë në termografi është zakonisht kërkimi dhe zhvillimi i teknologjive termografike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: mirëmbajtjen dhe konsulencën, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-35 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,135. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e termografisë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Termografi

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/orë
Çmimi mesatar2 244,00 L/orë
Cmim i larte3 300,00 L/orë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Thermografia e çmimeve

Për të mësuar termografinë e saktë të çmimeve, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e termografisë.

Termovia - Puna1800.0L / orë
Duke punuar për zbulimin e mykut, ndërtimin e termografisë dhe lokalizimin e termografëve të shpëtimit.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Thermosis + Analiza300.0L / një copë
Termaphone, analiza termografike e prodhimit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Këshillim2100.0L / orë
Këshilla dhe rekomandime për dalje termografike - normën e orëve.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Konsultim3000.0L / gjitha
Konsultime të specializuara në vend të objektit të termografisë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?