Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Tende oborri

Po kërkoni një ndërtues për gazebos? Ne kemi 23,845 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Tende oborri

Sa kushtojnë gazebos? Ne shpesh bëjmë shërbimet e mëposhtme për belveder: dizajn belveder, matje vendndodhjeje belveder, prodhim belveder. Çmimet e strehës janë rreth 34-77 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në belveder është zakonisht prodhimi i një belveder të bërë sipas masës nga marangozët. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: prizma druri, çati, gardhe, që kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,846. Mos kërkoni më tej për të gjitha pajisjet tuaja të preferuara artizanale - Lista e çmimeve

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Tende oborriÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 040,00 L/m2
Çmimi mesatar3 408,00 L/m2
Cmim i larte4 620,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të gazbo

Për të mësuar çmimin e saktë të belveder, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e belveder.

Belveder kopsht.42 000,00L / gjitha
Gazebo kopsht me dimension në natyrë me çati: 350x350x225,4 cm, i hapur me qasje të lehtë në.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Sheshi belveder45 000,00L / gjitha
Sheshi belveder 3x3x2,7m, bredh, dru i ngopur, pa dysheme, pa mbulim, polet 90mmx90mm, trashësi e bordeve në çati dhe mure anësore 90mm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Belveder sixster72 000,00L / gjitha
Belveder 6x4x2,9m smrek dru, çati: 17m2 lartësi: 300 cm, dru i ngopur, dimensione kolona: 9mmx9mm, trashësi në çati dhe anët: 9mm, pa dysheme, pa mbulim.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Gjashtëx3x3m heksagonal.54 000,00L / gjitha
Seksi belveder 3x3x3m smrek dru, çati: 10m2, lartësia: 300 cm, dru i ngopur, pa dysheme, pa mbulim, dimension kolona: 9mmx9mm, trashësi në çati dhe anët: 9mm.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Streheza dhe tendaSa kushtojnë strehimoret? Për strehimoret, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim,...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?