Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Tenda

Jeni duke kërkuar për një specialist të tendave? Ne kemi 15,238 çati në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Tenda

Sa kushtojnë tendat? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për tenda: fokus, projektim, llogaritje çmimi, prodhim, montim dhe shërbim. Çmimet e hijezimit me tërheqje të tarracës janë rreth 195-290 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda tendave është zakonisht prodhimi dhe instalimi i një tendë elektrike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit dhe të shërbimit pas garancisë, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 15,238. Mos kërkoni më tej për tendat tuaja: do të gjeni ofertat më të mira dhe punë cilësore tek ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,791 profesionistë të regjistruar
87,854 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: TendaÇmimet mesatare

Çmim të ulët11 700,00 L/një copë
Çmimi mesatar14 676,00 L/një copë
Cmim i larte17 160,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve Markiz

Për të mësuar çmimin e saktë të awnings, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Marquis.

Instalimi i marquee me tarraca me gjerësi deri në 3000 mm40 800,00L / një copë
Instalimi i tarracës rrëshqitëse ose kasetë të lidhur në një gjerësi të gjerësisë deri në 3000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i tarracës Mbingarkuar mbi 4000 deri në 4500 mm47 400,00L / një copë
Montimi i tarracës rrëshqitëse ose kasetë të lidhur me muret e gjerësisë mbi 4000 deri në 4500 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Montimi i gjerësisë së ballkonit Marquies deri në 3000 mm27 600,00L / një copë
Montimi i awnings ballkon bashkangjitur në një gjerësi prej deri në 3000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i ballkonit Mbetur mbi 4500 deri në 5000 mm39 000,00L / një copë
Instalimi i awnings ballkon bashkangjitur në gjerësinë e mbi 4500 deri në 5000 mm.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Hijezim i jashtemSa kushton hijezimi i jashtëm? Për hijezimin e jashtëm, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?