Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Teknologjia informative dhe zhvillimi

Po kërkoni një programues për të dhe programim? Ne kemi 5,999 programues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Teknologjia informative dhe zhvillimi

Sa kushton IT dhe programimi? Në IT dhe programim, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: krijimin e faqeve të internetit, aplikacioneve dhe softuerëve. Çmimet e shërbimeve të teknologjisë së informacionit dhe krijimit të kodit janë rreth 200-3000 euro për projekt. Artikulli më i shtrenjtë në IT dhe programim është zakonisht krijimi dhe zbatimi i plotë i softuerit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: konsultimin, përfshirjen e komenteve, zgjerimin e funksionaliteteve, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-200 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 5,999. Mos kërkoni më tej: çmimi IT dhe programimi, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Teknologjia informative dhe zhvillimiÇmimet mesatare

Çmim të ulët17 208,00 L/operacion
Çmimi mesatar36 909,60 L/operacion
Cmim i larte54 000,00 L/operacion
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime kompjuterike dhe itSa kushtojnë shërbimet e PC dhe IT? Për shërbimet e PC dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?