Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Tavanet filigran

Jeni në kërkim të një specialisti për filigran tavani? Ne kemi 19,554 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Tavanet filigran

Sa kushton një tavan me filigran? Me një tavan filigran, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrim, dërgim i strukturave të tavanit të parafabrikuar, betonim për strukturën e tavanit. Çmimet e vendosjes së pllakave të tavanit me filigran janë rreth 650 - 800 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda tavaneve të filigranit është zakonisht ndërtimi në lokalitete të vështira për t'u arritur. Kostot e tjera mund të përfshijnë: lejen e ndërtimit, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 200-500 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 19,554. Mos kërkoni më tej: çmimi i tavanit të filigranit, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,724 profesionistë të regjistruar
87,721 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
NdertimSa kushton puna e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme gjatë...
Trego më shumë
KalkulatorLista e Çmimeve të Tavaneve të Filigree

Për të mësuar çmimin e saktë të tavaneve të filigranës, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e tavanit të filigranës.

Vinç me qira2862.0L / orë
Vinç me qira për të lëvizur panelin
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Hedhjen e betonit.1356.0L / m2
Përzierja e betonit zbatohet në panelet, më pas një vibrator dumbed detyrë
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Mow Malta.600.0L / orë
Panelet e tavanit ruhen në shtratin e llaçit
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Mbështesin ndërtimin720.0L / orë
Ndërtimi i strukturës mbështetëse për tavanin e filigranës për panelet
Së bashku
orë
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?