Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Tavane me tension

Po kërkoni një specialist për tavanet e tensionit? Ne kemi 23,585 pllaka në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Tavane me tension

Sa kushtojnë tavanet e shtrirjes? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për tavanet e tensionit: dizajnimin e zgjidhjeve, vizualizimin, prodhimin dhe montimin. Çmimet e tavaneve të varura dhe tavaneve shtrirëse janë rreth 17-33 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda tavaneve të shtrirjes është zakonisht prodhimi dhe instalimi i tavaneve të shtrirjes atipike të tepërta. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: kosto transporti, pajisje, vegla, ngjitës, të cilat kushtojnë mesatarisht 10-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,586. Mos kërkoni më tej: tavanet e tensionit, ofertat më të mira dhe puna cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Tavane me tensionÇmimet mesatare

Çmim të ulët1 020,00 L/m2
Çmimi mesatar1 452,00 L/m2
Cmim i larte1 980,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Tavaneve Tensionuese

Për të mësuar çmimin e saktë të tavaneve të tensionit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të tavaneve të tensionit.

Glossy Pack (ngjyra të ndryshme)1 320,00L / m2
Fletë metalike me shkëlqim (ngjyra të ndryshme) deri në 100 m2.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
PVC mbuluar myk72,00L / M.
PVC mbuluar bar 100 bm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Instalimi i dritës së pikës180,00L / një copë
Drita e montimit në sistemin e tensionit të tensionit.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Bord qarkor120,00L / M.
Al qarkulluese Bar - Profili i daljes prej alumini për pastrimin e buzës së lirë të pllakës. Për shuarjen.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Instalimi dhe mveshja me pllakaSa kushton vendosja e shtrimit dhe pllakave? Gjatë shtrimit të shtrimit dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?