Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Tavane me ndricim

Po kërkoni një elektricist për tavane të lehta? Ne kemi 22,423 elektricistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Tavane me ndricim

Sa kushtojnë tavanet e lehta? Për tavanet e lehta, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: konsulencë, projektim, prodhim dhe instalim të ndriçimit me porosi. Çmimet e tavaneve të lehta të gipsit janë rreth 100-355 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë brenda tavaneve të lehta është zakonisht ndriçimi me instalime elektrike inteligjente. Kostot e tjera mund të përfshijnë: kostot e transportit, përfshirjen e komenteve në dizajn, prodhimin e ndriçimit atipik, i cili kushton mesatarisht 100-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,423. Mos kërkoni më tej për çmimin tuaj: çmimin më të mirë, ju do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,323 profesionistë të regjistruar

85,292 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Tavane me ndricim

Çmimet mesatare

Çmim të ulët3 000,00 L/një copë
Çmimi mesatar7 464,00 L/një copë
Cmim i larte13 500,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Tavanet e dritës Lista e çmimeve

Për të mësuar çmimin e saktë të tavaneve të lehta, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në një kategori të tavaneve të lehta.

Përfshirja e llambës së tavanit të brendshëm300.0L / një copë
Lidhja e llambës së tavanit të brendshëm - llambë montuar në mur ose me një burim të shkëlqyeshëm IP 20, 1x.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Llambë elektrike me fluoreshente lineare300.0L / një copë
Lidhja e LuminAires IP20, 1 x burim drite, p = 20W, brendësia e tavanit - mur me fluoreshente lineare.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Dritat e brendshme të aluminit1140.0L / një copë
Llambë e brendshme e aluminit 1x600 mm, për tubat LED.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Rrjedh dritat e brendshme2040.0L / një copë
Luminaire tavan fluoreshente të brendshme 2x26W, ip20, evg.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?