Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Tapiceri mobiljesh

Jeni duke kërkuar për tapiceri mobiljesh? Ne kemi 16,979 tapiceri në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Tapiceri mobiljesh

Sa kushton tapiceri? Për mobilje të veshur me susta, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: tapiceri mobiljesh të vjetra, tapiceri të mobiljeve individuale, zëvendësim mbushje me shkumë, llogaritje çmimi. Çmimet e mbulesave të mobiljeve janë rreth 10-150 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në tapiceri të mobiljeve është zakonisht një tapiceri e plotë e lidhur me zëvendësimin e mbushjes me shkumë. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shkumë, pëlhurë, kosto transporti, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 16,979. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e mobiljeve të veshur me susta, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Tapiceri mobiljesh

Çmimet mesatare

Çmim të ulët600,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 960,00 L/një copë
Cmim i larte9 300,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Mobilje lista e çmimeve të tapiceri

Për të mësuar çmimin e saktë të tapiceri të mobiljeve, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e tapiceri të mobiljeve.

Substancë1200.0L / metër
Pëlhura për tapiceri të vendeve, karrigeve ose shtratit
Së bashku
metër
Futni kërkesën
Degëzim9000.0L / gjitha
Mbrojtja e një vendi, kohëzgjatja Gauča, karrige e karriges, kohëzgjatja e karriges, shtrati i shtratit
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lëkurë2700.0L / m2
Çmimi lëkure për m2
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dere4800.0L / gjitha
Tapiceri dere
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

TapiceriSa kushton një tapiceri? Ne shpesh bëjmë këto shërbime gjatë punimeve të...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?