Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Suvatim

Jeni duke kërkuar për një suvaxhi? Ne kemi 25,318 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suvatim

Sa kushton suva? Për suva, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi dhe llogaritja e sasisë së kërkuar, shitjet, shërbimet që lidhen me aplikimin e suvasë. Çmimet e llaçit për suvatimin e sipërfaqes së mureve janë rreth 1,50-7 euro për kilogram. Artikulli më i shtrenjtë në suva janë zakonisht suva të aplikuara me makinë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shpatull, rul, furça, kovë, elemente dekorative, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 25,318. Nuk duhet të shikoni më: çmimi i suvasë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: SuvatimÇmimet mesatare

Çmim të ulët90,00 L/kg
Çmimi mesatar156,00 L/kg
Cmim i larte300,00 L/kg
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Suva

Për të mësuar suva të saktë të çmimeve dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e llaçit.

Llaç390,00L / m2
Suva e butë e llaçit, ngjyra gri me strukturë angled, madhësia e grurit 0.6 mm. Është aplikuar gjithmonë në suva të pjekur të gëlqeres. Për 3 - 5 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e limonit të makinës510,00L / m2
Pajisja vapanno-çimento suva në shtresën e shtresës 1 cm. Profilet e dritareve dhe qosheve janë të përfshira në çmimin, vrimat e dyerve të dyfishimit të drurit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e makinës762,00L / m2
Depërtimit të rregullatorit të absorbimit, duke mbuluar dritaret, dyert dhe portat e garazhit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Heqja e suvastit të inkorporuar210,00L / m2
Duke hequr respektivisht pjesët nëntyese të thatësisë. nga uji i presionit të ndjekur nga tharja e substratit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
0,00L /
summary
create demand
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Suva gëlqere me një shtresëSa kushton suva gëlqere me një shtresë? Në rastin e suva gëlqere...
Fasade plastikeSa kushton suvaja e fasadës? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Suva gipsiSa kushton suva e gipsit? Për suva gipsi shpesh ofrojmë këto shërbime:...
Suva restaurueseSa kushton suvaja e rinovimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Makina per suvatimSa kushtojnë suva makinerish? Për suva makinerike shpesh ofrojmë këto shërbime: inspektim...
Suva gelqere cimentoSa kushton suva gëlqere-çimento? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për suva...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa kushton suva? Suva mbush tiparin kryesor të shtëpive tona dhe është një pjesë e rëndësishme që prek gjithçka nga lagështia në dekorim. Nëse jeni duke konsideruar dhoma suvatimi në shtëpinë tuaj ose për ndryshimin e prodhimeve në fasadën e jashtme të pronës suaj, ju do të dini se çfarë shpenzime për suva të reja ju mund të prisni. Llogaritja e kostos së kalorësit Faktori më i rëndësishëm për çmimin e punëve të suvatimit është madhësia e sipërfaqes për t'u suvatuar, qoftë një mur në një dhomë të vogël apo disa dhoma dhe tavane në një shtëpi të madhe. Succoists do të matin vendin e punës dhe do të marrin në konsideratë të gjithë faktorët relevantë para se të vlerësojnë se sa kohë do të zgjasë puna dhe sa materiale do të nevojiten. Shtimi i një shtrese të hollë të hollë të suva të përshtatshme për ngjyrosje të mëvonshme të ngjyrës ose sfondit - do të jetë dukshëm më e lirë se një suva e trashë, sepse aplikacioni i tij konsiston në heqjen e suvave të vjetra, nëse është e nevojshme, në përgatitjen e një substrate të re, sipërfaqe të degreasit dhe përfundimit. Puna e thjeshtë e suvatimit në një dhomë të mesme do të kushtonte rreth 7 euro për metër katror - ndërsa suva e plotë mund të kushtojë rreth 10 deri në 15 euro pa TVSH dhe ndonjë kosto shtesë. Çmimet në kryeqytet ndoshta janë më të larta se në pjesë të tjera të vendit. Puna e rregullt e suvas Ka një numër të punës së thjeshtë të suvatimit që do të kishte një fabrikë me përvojë të llaçit për të vlerësuar. Muret e thjeshta, dhomat e tëra dhe dhomat plus tavanet janë tipike të projekteve të brendshme të suvës, ndërsa suva në muret e jashtme do të japin pamjen e pronës suaj. Sa është suva e murit? Puna e thjeshtë e zbretimit mund të jetë vetëm 3 euro për metër katror në varësi të madhësisë së murit, ndërsa çmimi për llaç të plotë mund të jetë deri në dy herë. Sa kushton suva tavan? Suva e tavanit është më e kushtueshme se suva e murit për shkak të teknikave të përdorura dhe vështirësive të aplikimit. Çmimi i suvas i përshtatshëm për tavan varet nga madhësia e dhomës. Çmimi për metër katror varion nga 10 në 15 euro për metër katror. Sa kushton suva e dhomës? Kostoja e dhomës suva varet nga madhësia e dhomës. Shpenzimet tipike të një dhome të vogël me rindërtim të plotë të të gjitha mureve të dhomave të vogla do të shkojnë nga rreth 8 deri në 10 euro për metër katror. Sa kushton suva e jashtme? Çmimi për suva të jashtme gjithashtu varet plotësisht nga fushëveprimi i punës dhe madhësia e projektit. Çmimi për suvatimin e bungalow mund të fillojë të lëvizë diku rreth 2 000 deri në 3 000 euro. Nga ky çmim, është reflektuar çmimi për një shtëpi më të madhe. Për shembull, një shtëpi më e madhe me katër dhoma gjumi mund të kushtojë pak rreth 5,000 deri në 8,000 euro për objekt. Një kosto tjetër e suva Nëse doni të bëni një suva të re të jashtme dhe shtëpia juaj është shumë e madhe, ju gjithashtu do të duhet të numërohen me faktin se skela do të jetë e nevojshme për të punuar. Çmimi i qirasë skelë ndryshon në varësi të madhësisë së saj dhe gjithashtu kohën që dëshironi të merrni me qira një skelë. Çmimi për skela me qira është diku rreth 300 deri në 1 000 euro. Dhe sigurisht mbani mend faktin se nëse vendosni suva të vjetër, ekziston një mbetje e papritur që do të jetë e nevojshme për një tarifë të caktuar dhe hidhni. Çmimi për deponimin dhe asgjësimin e mallrave mund të shkojë në rangun e disa qindra eur varet kryesisht nga mbetjet sipas peshës. Nëse jeni të interesuar për llogaritjen e çmimeve ose doni të pajtoheni me një kontroll me ekspertë, mos hezitoni të gjeni më të përshtatshmet nëpërmjet Wilio sot.
Përditësuar në: May 15, 2023