Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Suva veneciane

Jeni duke kërkuar për një suvatues venecian llaçi? Ne kemi 22,674 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva veneciane

Sa kushton llaçi venecian? Për llaçin venecian, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqja e suvasë së vjetër, vendosja e suvasë së re me një shpatull. Çmimet e pajisjeve të suvatimit janë rreth 12-33 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në llaçin venecian është zakonisht përgatitja e sipërfaqes së mureve me përmasa të mëdha. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: shpatull, material allçie, i cili kushton mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,674. Mos kërkoni më tej: çmimi i llaçit venecian, me ne ju merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Suva venecianeÇmimet mesatare

Çmim të ulët720,00 L/m2
Çmimi mesatar1 548,00 L/m2
Cmim i larte1 980,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të llaçit venecian.

Për të mësuar çmimin e saktë të llaçit venecian, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategorinë Stucco Venetian.

Shërbimi Sipërfaqësor108.0L / m2
Përdorimi i sipërfaqeve të betonit të pandërprerë ose betonit të përforcuar, mureve të brendshme monolit dhe të parafabrikuara me zhvendosjen e prezantimit në llaçin e strategjisë për llaç.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Përgatitja e substratit të mureve150.0L / m2
Përgatitja e substratit të brendshëm të mureve nga depërtimi nën suva dhe veshjet e strukturave të betonit të premiumit monolit ose të përforcuar.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Profilet e suvatimit300.0L / M.
Profilet e suvatimit të pajisur me llaç të veçantë, dritare dhe profilin e dilatimit të derës për trashësinë e suvasë 9 mm.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Aplikimi i të shtënave veneciane138.0L / m2
Suva pallto, sipërfaqe betoni, pllakë dhe dru me ngjyra ekologjike me ujë (pamakryl në të bardhë për brendin e murit).
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Lyerje, bojaxhi / molerSa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?