Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Suva restauruese

Jeni duke kërkuar për një suvatues për suva korrigjuese? Ne kemi 23,597 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva restauruese

Sa kushton suvaja e rinovimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për suva rinovuese: diagnostikim i përshtatshmërisë përshtatshmërisë së suvasë, zonës, përgatitjes së murit, aplikimit të suvasë. Çmimet e suvasë për avullimin e lehtë të lagështirës nga muratura janë rreth 0,35-1,6 euro për kg. Artikulli më i shtrenjtë në suva rehabilituese është zakonisht suvatimi i muraturës së lagur dhe të kripur në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, bluarjen e riparimit, prerësin e riparimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 25-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,597. Ju nuk keni pse të kërkoni më: çmimi i suvasë korrigjuese, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Suva restaurueseÇmimet mesatare

Çmim të ulët21,00 L/kg
Çmimi mesatar39,60 L/kg
Cmim i larte96,00 L/kg
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të suvas rrëshirë

Për të mësuar çmimin e saktë të suvës së rehabilitimit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë Sanalation Suva.

Subvoltage riformulet 10 mm1 788,00L / m2
Reqofilimi i konstrukteve me llaç rehemiacioni - 1 trashësi shtresë 10 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Sistemi i rehabilitimit në natyrë të lirisë së murit, rehabilitimit301,20L / m2
Muret e dhomave të takimit në natyrë, trashësia e zbutjes së zbutjes prej 1 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Sistemi i rimarrjes së jashtme pa mur, trashësi 3 mm522,00L / m2
Muret e dhomave të takimit në natyrë, rehabilitimi i trashësisë zbutëse 3 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Sistemi i rimarrjes në natyrë - Sanalation Stucco Suva552,00L / m2
Muret e dhomave të jashtme të takimeve, trashësia e mbetur e llaçit 4 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SuvatimSa kushton suva? Për suva, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Sa është e brendshme e piktorëve? Kostot mesatare të reduktimit të brendshëm variojnë rreth 1300 euro. Natyrisht, çmimi ndryshon në varësi të madhësisë së dhomave ose materialeve të përdorura. Ndërsa duke filluar me vetë pikturë, telefononi një piktor profesional që do t'ju vlerësojë se sa e tërë realizimi do t'ju kushtojë sa kohë duhet. Puna përgatitore përfshijnë riparimet e murit, bluarje, rreshtim të derës, vulosjen e gjakut ose akteve të tjera të vogla. Kostoja e pikturës së brendshme me metra katrorë Matni metra katror hapësirë ​​të tërë ju doni të rivendosni për të pasur një pasqyrë sa do t'ju kushtojë. Ndërsa piktori shkon për të punuar, ata do të matin zonën e përgjithshme që do të jetë pikturë dhe më pas demonstron një kuotë. Disa piktorë do të zvogëlojnë koston e përgjithshme të dhomës me një numër në rritje të lokaleve. Pra, piktura e plotë e të gjithë brendshme të shtëpisë mund të jetë e përballueshme se dhomat e thyer pas një. Vlerësimi i piktorit përsëri do t'ju ndihmojë të vlerësoni gamën e duhur të çmimeve të projektit tuaj. Ngjyrat dhe shpenzimet materiale Kur ju merrni një ide të një metropule, ju mund të numëroni llojin e materialit dhe kosto për vlerësimin e përgjithshëm. Ka lloje të ndryshme të ngjyrave: Matte. Një ngjyrë e shurdhër nuk ka një sipërfaqe të shndritshme dhe përmban një cilësi të ngushtë. Ky lloj i materialit është më i zakonshëm dhe më i volitshëm dhe është ideal për dhomat që janë të ekspozuara ndaj një sasi të mjaftueshme të dritës së diellit direkte. Ngjyra vdekjeprurëse, për fat të keq, ekspozon dëm dhe gjurmë mjaft lehtë, kështu që nuk është më e mira për vendet e zënë të familjeve. Mat Smalt. Matte smalt është më pak i prirur për të dëmtuar dhe veshin. Shell veze Shell vezë bën një shkëlqim të butë, por nuk është asgjë në shikim të parë për sytë duke rrahur. Është ideale për një dhomë dhomë më të butë ku një reflektim i dobët është i mirëpritur. Hemlozk. Ky material mund të pastrohet lehtësisht - kandidati ideal dekorativ dhe formues. Shkëlqim i lartë Shine e lartë është e madhe kur është bërë mirë. Ai reflekton dritën, por në të njëjtën kohë zbulon papërsosmëritë. Disa veshje të nevojshme dhe për këtë arsye koha e tharjes do të jetë më e gjatë. Ngjyrat për të brendshme dhe të jashtme përmbajnë lloje të ndryshme të pigmentit. Ata që përmbajnë pigmente që më shpejt përdoren më shpesh për projekte të pikturës së brendshme. Përveç kësaj, ngjyrat e jashtme duhet të jenë në gjendje t'i rezistojnë kushteve të ashpra si shiu, era dhe temperaturat ekstreme. Muret e strukturës Muret e teksteve kërkojnë që më shumë ngjyra të mbulohen mjaftueshëm. Cilësi tashmë mund të jetë një cilësi ekzistuese e ngritur e formuar nga një masë bashkimi ose klientë mund të kërkojnë që piktori i ri të aplikuar nga teknikat e specializuara të pikturës. Llojet dhe truket Dërgo një foto të murit të tanishëm në piktorin tuaj për të marrë një vlerësim më të saktë të asaj që do të ngarkoni për punë në cilësi mur. Shumë piktorë të brendshëm ofrojnë gjithashtu shërbim të vogël dhe riparim të plasterboard, tavan dhe shërbime të thjeshta. Çdo punë tjetër dhe materiali i përdorur rrit koston e përgjithshme. Si të vazhdojmë? Është ideale për të marrë disa oferta nga piktorë të ndryshëm për të ditur se çfarë do të qëndrojë realizimi i përgjithshëm. Faleminderit Wilio ju mund të bëni sot.