Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Suva gipsi

Jeni duke kërkuar për një suvaxhi? Ne kemi 24,500 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva gipsi

Sa kushton suva e gipsit? Për suva gipsi shpesh ofrojmë këto shërbime: përgatitja e murit për suvatim, suvatimi i mureve të brendshme dhe tavaneve. Çmimet e grykës së gipsit janë rreth 0,5-1,7 euro për kg. Artikulli më i shtrenjtë në suva gipsi është zakonisht suva gipsi e aplikuar me makinë. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mistri, shpatull, e cila kushton mesatarisht 10-20 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,500. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi i gipsit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,788 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Suva gipsiÇmimet mesatare

Çmim të ulët312,00 L/m2
Çmimi mesatar390,00 L/m2
Cmim i larte516,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Sadrov Rainer.

Për të mësuar çmimin e saktë të llaçit, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e suvasë gips.

Suva e brendshme e tavaneve 5 mm525,00L / m2
Suva e brendshme e gipsit të tavaneve nga përzierjet e thata prej 5 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e brendshme e tavaneve 8 mm622,80L / m2
Suva e brendshme e gipsit të tavaneve nga përzierjet e thata prej 8 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e brendshme e murit 3 mm498,00L / m2
Suva e brendshme e filmit të hollë të gipsit nga përzierjet e thata 3 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e brendshme 10 mm568,80L / m2
Suva e brendshme e murit nga përzierjet e thata prej 10 mm të trasha.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SuvatimSa kushton suva? Për suva, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?