Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Suva gelqere cimento

Jeni duke kerkuar nje suvatues per suva gëlqere-çimento? Ne kemi 23,572 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Suva gelqere cimento

Sa kushton suva gëlqere-çimento? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për suva gëlqere-çimento: trajtimi dhe pastrimi i sipërfaqes, fitimi dhe aplikimi i suvasë me çimento. Çmimet e përzierjes së suvasë së thatë janë rreth 2-5 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në suva gëlqere-çimento është zakonisht aplikimi me makinë. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mistri, nivel, marrja me qira e makinerive, e cila kushton mesatarisht 10-40 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,572. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e suvasë gëlqere-çimento, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Suva gelqere cimentoÇmimet mesatare

Çmim të ulët408,00 L/m2
Çmimi mesatar481,20 L/m2
Cmim i larte540,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të limonit të limonit

Për të mësuar çmimin e saktë të llaçit të limonit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutem shikoni në çdo shërbim në kategorinë e gëlqeres-çimentos suva.

Suva e brendshme e murit nga përzierjet e thata 10 mm444.0L / m2
Muret e brendshme të suvës nga përzierjet e thata; Limenocement Trashësia me një shtresë 10 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Muret e brendshme të suvës nga përzierjet e thata 15 mm552.0L / m2
Muret e brendshme të suvës nga përzierjet e thata; Limenocement trashësi me një shtresë 15 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Muret e brendshme të suva të hollë462.0L / m2
Muret e brendshme të suvës nga përzierjet e thata; Limenocement Trashësia e hollë e filmit 6 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Suva e brendshme e murit 1 mm300.0L / m2
Muret e brendshme të suvës nga përzierjet e thata; Trashësi limenocement (gjobë) trashësi 1 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
SuvatimSa kushton suva? Për suva, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: shënjestrimi...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?