Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Suva dekorative

Jeni në kërkim të suvasës për suva dekorative? Ne kemi 23,539 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Suva dekorative

Sa kushtojnë suvatë dekorative? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime për suva dekorative: projektim i një lloji të përshtatshëm suvaje dekorative, realizim betoni dekorativ me kokrra të imta, stuko veneciane. Çmimet e suvave të strukturuara janë rreth 6-30 euro për kg. Artikulli më i shtrenjtë në suva dekorative është zakonisht një suva me efekt ndryshku. Kostot shtesë mund të përfshijnë: furçë, shpatull, kovë, shirit maskimi, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-25 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,539. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e suvasë dekorative, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Suva dekorative

Çmimet mesatare

Çmim të ulët357,00 L/kg
Çmimi mesatar791,40 L/kg
Cmim i larte1 712,40 L/kg
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të llaçeve dekorative

Për të mësuar çmimin e saktë të llaçeve dekorative, dërgoni kërkesën tek profesionistët tanë të verifikuar dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çdo shërbimi në kategorinë e llaçeve dekorative.

Mozaikova1380.0L / m2
Suva e brendshme Suva Tenkovrstvová, Pastovit, Decorative (Mozaikova)
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Teknologjia kreative2100.0L / m2
Muret e brendshme të suvave të hollë, paste, dekorative (teknikat krijuese) pa shtresë fasade duke përdorur template (guri)
Së bashku
m2
Futni kërkesën
E jashtme1980.0L / m2
Sensorë të suvas në natyrë Paste Paste dekorative (teknikat krijuese) pa shtresë fasade duke përdorur template (tulla)
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Abonentë1800.0L / m2
Suva e jashtme sofhits paste hollë paste dekorative (teknikat krijuese) pa shtresë fasade, pa template të aplikimit
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Lyerje, bojaxhi / molerSa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?