Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Stuko

Jeni duke kërkuar për një suvatues llaçi? Ne kemi 23,691 suvasë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Stuko

Sa kushton llaçi? Ne shpesh ofrojmë këto shërbime për llaçin: inspektim, pastrim muri, depërtim në mur me bojë depërtuese, aplikim suvaje. Çmimet e llaçit të llaçit janë rreth 2-4 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në llaç është zakonisht depërtimi i thellë akrilik. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: mistri, nivel, kovë, kamxhik, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-15 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,691. Nuk keni pse të shikoni më: çmimi i llaçit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: StukoÇmimet mesatare

Çmim të ulët9,00 L/kg
Çmimi mesatar38,40 L/kg
Cmim i larte64,80 L/kg
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të llaçit.

Për të mësuar çmimin e saktë të stuko, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e llaçit.

Tavanet e brendshme të llaçit të limonit594,00L / m2
Tavanet e pllakave të brendshme nga përzierjet e thata - llaç llaç (gjobë) trashësi 4 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Muret e brendshme të llaçit të gëlqeres498,00L / m2
Muret e brendshme të suvave të përzierjeve të thata - llaç gëlqeror (gjobë) trashësi 4 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Muret e llaçit të brendshëm të çimentos390,00L / m2
Muret e brendshme të suvave të përzierjeve të thata - llaç i çimentos (gjobë) trashësi 2 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Stuku i brendshëm i llaçit të modifikuar nga polimeri384,00L / m2
Muret e suvasteve të brendshëm të përzierjeve të thata - llaç-çimento stuko modifikuar nga polimer (gjobë) trashësi 3 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Lyerje, bojaxhi / molerSa kushton puna e lyerjes dhe piktori? Gjatë punimeve të lyerjes dhe...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?