Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Streheza dhe tenda

Jeni duke kërkuar për një ndërtues strehimi? Ne kemi 27,728 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Streheza dhe tenda

Sa kushtojnë strehimoret? Për strehimoret, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: fokusim, projektim dhe ndërtim strehimoresh. Çmimet e gazebave dhe pjergullave janë rreth 550-1000 euro për copë. Artikulli më i shtrenjtë në strehimore është zakonisht prodhimi i prizmave dhe çatisë prej druri. Shpenzimet e tjera mund të përfshijnë: shpenzimet e transportit, punimet e gërmimit dhe mjetet, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-100 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 27,728. Mos kërkoni më tej: me ne do të gjeni ofertat më të mira për strehimore dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Streheza dhe tendaÇmimet mesatare

Çmim të ulët34 200,00 L/një copë
Çmimi mesatar45 120,00 L/një copë
Cmim i larte64 800,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të strehimoreve

Për të mësuar çmimin e saktë të strehimoreve, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori strehimesh.

Streha druri49 800,00L / gjitha
Strehimoret prej druri nga prizmat BSH që nuk janë subjekt i ndryshimit të formës, tharjes ose absorbimit se sa të tjera lessive. Montimi në kombinim me xhami.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Strehimoret e çelikut168 000,00L / gjitha
Struktura e strehës së bërë nga profilet e çelikut me trajtim pozitiv (piktorët poliuretani, ngjyrosja e pluhurit ose galvanizimi).
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Strehimoret e aluminit94 800,00L / gjitha
Materiale me cilësi të cilësisë që nuk kërkon mirëmbajtje të lartë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Kopshte dimri804 000,00L / gjitha
I përbërë nga pergolas, sliding ose solid lustrim sistemit, dhe ndoshta aperture vertikale. Për xhaming është pergola më ideale me slitë të fshehura. Pas rregullimeve është e mundur për të krijuar një kopsht të dimrit nga çdo pergola.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Tende oborriSa kushtojnë gazebos? Ne shpesh bëjmë shërbimet e mëposhtme për belveder: dizajn...
Kanope druriSa kushtojnë kasollet prej druri? Për strehimoret prej druri, ne shpesh ofrojmë...
Garazh me celsa ne doreSa kushtojnë garazhet me çelës në dorë? Për garazhet me çelës në...
Garazhe te parafabrikuaraSa kushtojnë garazhet e parafabrikuara? Për garazhet e parafabrikuara, ne shpesh ofrojmë...
Garazhe metalikeSa kushtojnë garazhet e kallajit? Në garazhet e kallajit, ne shpesh ofrojmë...
Porte te makinaveSa kushtojnë portat e makinave? Për portat e makinave, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023