Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Specialist i kozmetikes

Jeni duke kërkuar për një estetiste? Kemi 902 estetiste në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Specialist i kozmetikes

Sa kushton një kozmetikë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për kozmetikë: pastrim të lëkurës dhe trajtim me ozon, diagnostikim, konsultim. Çmimet e shërbimeve të kujdesit të lëkurës janë rreth 15-30 euro për person. Artikulli më i shtrenjtë në shërbimet e estetistit është zakonisht një maskë speciale për fytyrën. Kostot shtesë mund të përfshijnë: kozmetikë dhe ujëra micellar, të cilët kushtojnë mesatarisht 12-25 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 902. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e estetistit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,356 profesionistë të regjistruar

85,463 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Specialist i kozmetikes

Çmimet mesatare

Çmim të ulët900,00 L/person
Çmimi mesatar1 480,80 L/person
Cmim i larte1 800,00 L/person
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Keshilltar shendetesorSa kushton një këshilltar shëndetësor? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?