Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Skela

Jeni duke kërkuar për një skelë skele? Ne kemi 23,270 skela në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Skela

Sa kushton një skelë? Për skelat, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: qira, transport dhe ndërtim të skelave. Çmimet e strukturave metalike të skelave janë rreth 1.50-3.00 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në skela është zakonisht marrja me qira e skelave. Kostot shtesë mund të përfshijnë: veglat e skelave, lejet, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-115 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 23,270. Mos kërkoni më tej për skelat tuaja, ju mund të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore me ne.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: SkelaÇmimet mesatare

Çmim të ulët90,00 L/m2
Çmimi mesatar145,20 L/m2
Cmim i larte186,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLustrim lista e çmimeve

Për të mësuar skelën e saktë të çmimeve dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e skelave.

Montimi i skllavërimit të rreshtit të lehtë të punës deri në 10 m136.2L / m2
Instalimi i skelës së drekës së drekës, me dysheme, gjerësi nga 0.80 në 1.00 m, deri në 10 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Montimi i skllavërimit të rreshtit të lehtë të punës mbi 10 deri në 30 m129.6L / m2
Instalimi i skelës së drekës së drekës, me dysheme, gjerësi nga 0.80 në 1.00 m mbi 10m dhe në 30 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Shtesë për çdo ditë të përdorimit skela, set prej 200 m2, me gjerësi nga 0.80 në 1.00 m, dhe lartësi deri në 10 m6.0L / m2
Instalimi i skelës së drekës së drekës, me dysheme, shtesë për çdo ditë të përdorimit skela, grup prej 200 m2, gjerësi nga 0.80 në 1.00 m, lartësi deri në 10 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Shtesë shtesë për çdo ditë të përdorimit skela, set 400 m2, me gjerësi nga 0.80 në 1.00 m, dhe lartësia nga 10 në 30 m5.4L / m2
Instalimi i skelës së bordit të lehtë të punës, me dysheme, shtesë për çdo ditë të përdorimit skela 400 m2, gjerësi nga 0.80 në 1.00 m, lartësi mbi 10 deri në 30 m.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Fasada, izolim shtepieSa kushton fasada e shtëpisë dhe izolimi i shtëpisë? Ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?