Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sistemi i ujitjes

Po kërkoni një kopshtar për një sistem vaditjeje? Ne kemi 6,263 kopshtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sistemi i ujitjes

Sa kushton një sistem vaditjeje? Me sistemin e ujitjes shpesh ofrojmë këto shërbime: shtrimi i tapetit me bar, shtrimi i rrjetës kundër nishaneve, nivelimi i tokës, kontrolli i sistemit, gryka, pastrimi. Çmimet për sistemin e ujitjes së lëndinës variojnë rreth 90-370 euro për sistem. Artikulli më i shtrenjtë brenda sistemit të ujitjes është zakonisht fillimi dhe vendosja e grykave. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: kullimin e ujit nga sistemi me kompresor, dimërimin, kontrollin e sistemit, plehrat, ujitjen dimërore, që kushton mesatarisht 20-150 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 6,263. Mos kërkoni më tej: çmimi i sistemit të ujitjes, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Sistemi i ujitjesÇmimet mesatare

Çmim të ulët5 400,00 L/thirrje
Çmimi mesatar33 000,00 L/thirrje
Cmim i larte57 000,00 L/thirrje
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e Çmimeve të Sistemit të Ujitjes

Për të mësuar çmimin e saktë të sistemit të ujitjes, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e sistemit të ujitjes.

Instalimi i spërkatësve statikë të shtëpive familjare444,00L / një copë
Instalimi i spërkatësve statikë të projektuar për shtëpitë familjare.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Instalimi i spërkatës rrotullues684,00L / një copë
Instalimi i 3/4 spërkatës rrotullues "për shtëpitë familjare sistemet e ujitjes kopsht.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Materiali i ujitjes870,00L / thirrje
Spërkatës - spërkatës rrotullues për lëndinë 4.5 - 9 m, byrek dhe model të kundërt në një, 40 deri 360 ° grusht.
Së bashku
thirrje
Futni kërkesën
Konsultim3 000,00L / gjitha
Konsultimi në instalimin e sistemit të ujitjes.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Kopsht, kopshtarSa kushton një kopsht, një kopshtar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?