Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sisteme te sigurise dhe alarme te shtepise

Po kërkoni elektromekanikë për sigurinë dhe alarmet e shtëpisë? Ne kemi 21,667 elektromekanikë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sisteme te sigurise dhe alarme te shtepise

Sa kushtojnë siguria dhe alarmet në shtëpi? Për sigurinë dhe alarmet e shtëpisë, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: inspektimin e ndërtesave, instalimin e sistemeve elektronike të sigurisë, konfigurimin e sistemit, trajnimin e përdoruesve, aplikacionin për telekomandim të sistemit. Çmimet e sistemit CCTV në shtëpi janë rreth 220-1800 euro për instalim. Artikulli më i shtrenjtë në sigurinë dhe alarmin e shtëpisë është zakonisht një sistem i plotë sigurie elektronike. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin e garancisë dhe pas garancisë, linjën e shërbimit pa ndalesë, e cila kushton mesatarisht 40-120 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 21,667. Mos kërkoni më tej: siguria dhe çmimi i alarmeve të shtëpisë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,799 profesionistë të regjistruar
87,874 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Sisteme te sigurise dhe alarme te shtepiseÇmimet mesatare

Çmim të ulët13 140,00 L/punë
Çmimi mesatar45 456,00 L/punë
Cmim i larte108 000,00 L/punë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të sigurisë dhe alarmit

Për të mësuar çmimin e saktë të sigurisë dhe alarmit në shtëpi, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për shërbime individuale në kategorinë e sigurisë dhe alarmet në shtëpi.

Qendër19 200,00L / një copë
Bordi me komunikatorin GSM / GPRS dhe modulin e radios.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Moduli i qasjes4 800,00L / një copë
Shfaq, tastierë dhe modulin e qasjes RFID.
Së bashku
një copë
Futni kërkesën
Sensorë36 000,00L / gjitha
Detektor Wireless PIR MOTION, Wireless Combined Smoke dhe Temperatura Detector, Wireless Battery Outdoor Sirenë (Plastike Bottom Me Elektronikë - Jo. Bat), Bateri Backup Pa mirëmbajtje.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Instalim9 000,00L / gjitha
Instalimi, programimi dhe udhëzimi për të operuar pajisjen e sigurisë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
ElektricistSa kushton një elektricist? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për elektricistët:...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?