Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Sigurime

Po kërkoni një agjent sigurimesh? Ne kemi 1,190 agjentë sigurimesh në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Sigurime

Sa kushton sigurimi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për sigurime: sigurimin e sigurimit të detyrueshëm kontraktual, sigurimin e aksidenteve, sigurimin e udhëtimit dhe të jetës. Çmimet e sigurimit financiar janë rreth 3-80 euro në muaj. Sigurimi i aksidenteve është zakonisht artikulli më i shtrenjtë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: shërbimin pa ndalesë, sigurimin e pronës, sigurimin special, i cili kushton mesatarisht 5-30 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 0. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e sigurimit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,794 profesionistë të regjistruar
87,869 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: SigurimeÇmimet mesatare

Çmim të ulët72,00 L/ditë
Çmimi mesatar133,20 L/ditë
Cmim i larte198,00 L/ditë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Sherbime biznesiSa kushtojnë shërbimet e biznesit? Për shërbimet e biznesit, ne shpesh ofrojmë...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?