Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Siguria dhe shendeti ne pune

Po kërkoni një teknik sigurie për sigurinë në punë? Ne kemi 20,959 teknikë sigurie në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Siguria dhe shendeti ne pune

Sa kushton trajnimi për sigurinë dhe shëndetin në punë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për trajnimin për sigurinë dhe shëndetin në punë: kurs për sigurinë në punë, provim përfundimtar, certifikatë përfundimi. Çmimet e kurseve të shëndetit dhe sigurisë janë rreth 25-55 euro për trajnim. Artikulli më i shtrenjtë në shëndetin dhe sigurinë në punë është zakonisht prezantimi i lektorit. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: qira të ambienteve, trajnime individuale, provim përfundimtar shtesë, i cili kushton mesatarisht 20-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,959. Ju nuk keni pse të kërkoni: çmimin e shëndetit dhe sigurisë, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Siguria dhe shendeti ne pune

Çmimet mesatare

Çmim të ulët1 500,00 L/trajnim
Çmimi mesatar2 400,00 L/trajnim
Cmim i larte3 300,00 L/trajnim
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Siguria e çmimeve OSP në punë

Në mënyrë që të mësoni çmimin e saktë të sigurisë në punë, dërgoni pyetjen për specialistin tonë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e sigurisë SSHP në punë.

Trajnim3600.0L / gjitha
Siguria në punë (OSH) - Input dhe trajnime të përsëritura.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Dokumentacion18000.0L / gjitha
Përpunimi i dokumentacionit të plotë të OSP.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Technik.1500.0L / orë
Shërbimi i Performancës i Teknologjisë së Autorizuar të OSP.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Konsultim3000.0L / orë
Sigurimi i konsultimeve profesionale për sigurinë dhe sigurinë në punë.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Inxhinierët, dizajn inxhinierikSa kushtojnë projektuesit dhe projektimi i ndërtesave? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?