Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtyllat e themelit

Po kërkoni një ndërtues për të pilotuar? Ne kemi 22,937 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtyllat e themelit

Sa kushton pilotimi? Gjatë pilotimit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: punë rilevimi dhe gërmimi, instalimi i shtyllave në tokë. Çmimet e vendosjes së shtyllave – shtyllave të mëdha prej betoni apo metali në themelet e objektit janë rreth 90-130 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në pilotim është zakonisht pilotimi i objekteve të mëdha duke përdorur makineri të rënda. Kostot e tjera mund të përfshijnë: një leje ndërtimi, koston e shtyllave, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-350 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 22,937. Nuk keni pse të kërkoni më: çmimi pilot, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shtyllat e themelitÇmimet mesatare

Çmim të ulët5 400,00 L/M.
Çmimi mesatar6 720,00 L/M.
Cmim i larte7 800,00 L/M.
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të pilotimit

Për të mësuar çmimin e saktë pilot, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të provuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë Pilotám.

Divizioni dhe Mirëqenia e Pëllumbave deri në 5 m2196.0L / M.
Ndarja dhe grumbulli i vajtimit në seksionin e kryqit të hekurit të hekurit; grumbullohen deri në 0.15 m2 vertikale, në gjatësinë e dëmtimit deri në 5 m.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Divizioni dhe grumbullimi i grumbullimit të 9m2640.0L / M.
Ndarja dhe grumbulli i vajtimit në seksionin e kryqit të hekurit të hekurit; grumbullohen deri në 0.15 m2 vertikale, në gjatësinë e dëmtimit të 9 m.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Divizioni dhe paraburgimi i shtyllave të pjerrët deri në 5 m3462.0L / M.
Ndarja dhe grumbulli i vajtimit në seksionin e kryqit të hekurit të hekurit; Shtyllat deri në 0.15 m2 pjerrësi, në gjatësinë e mbajtjes deri në 5 m.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Divizioni dhe paraburgimi i shtyllave të pjerrët deri në 9 m4834.2L / M.
Ndarja dhe grumbulli i vajtimit në seksionin e kryqit të hekurit të hekurit; Pëllumbat deri në 0.15 m2 pjerrësi, në gjatësinë e mirëqenies deri në 9 m.
Së bashku
M.
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Punime te specializuara ndertimiSa kushton puna e specializuar e ndërtimit? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?