Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese

Po kërkoni një shtrues për të shtruar ose zëvendësuar një dysheme? Ne kemi 29,735 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtrimi ose zevendesimi i dyshemese

Sa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë një dysheme, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, heqje e dyshemesë origjinale, nivelim të sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimet për shtrimin dhe ndërrimin e pllakave janë rreth 10-30 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë në shtrimin ose zëvendësimin e dyshemesë është zakonisht shtrimi i shtrimit me gurë. Kostot shtesë mund të përfshijnë: nivelim, ngjitës, copë litari dhe kallëpe, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-70 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 29,735. Mos kërkoni më tej: shtrimi ose zëvendësimi i çmimit dysheme, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseÇmimet mesatare

Çmim të ulët216,00 L/m2
Çmimi mesatar267,60 L/m2
Cmim i larte312,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të paraqitjes ose shkëmbimit të dyshemesë

Për të mësuar çmimin e saktë të vendosjes ose shkëmbimit të dyshemesë, dërgoni pyetjen për ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e thesarit ose zëvendësimit të dyshemesë.

Përgatitja e substratit600,00L / m2
Penetrimi i substratit, përgatitjes, bluarjes së makinës dhe prerjes së substratit.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Montimi i dyshemeve prej druri840,00L / m2
Instalimi i lamellarit prej druri multilayer me ngjyra të ndezura. Montimi i lëkurës periferike.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Rregullimet e sipërfaqes1 680,00L / m2
Splebling Split, bluarje, vaj dhe bojë dysheme druri. Depilim manual dhe lustrim.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Punë e veçantë2 820,00L / orë
Heqja e ngjyrës dhe bojës. Disassembly dhe montimi i Pragës.
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Dysheme betoniSa kushton një dysheme betoni? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Bluarje parketiSa kushton për të rërë parket? Gjatë lëmimit të parketit, ne shpesh...
Dysheme epoksiSa kushtojnë dyshemetë epoksi? Për dyshemetë epokside, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Dysheme laminatiSa kushton një dysheme e petëzuar? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Dysheme e shtruarSa kushtojnë dyshemetë e derdhura? Për dyshemetë e derdhura, ne shpesh ofrojmë...
ParketSa kushtojnë parketet? Për parket, ne shpesh ofrojmë këto shërbime: heqja e...
Dysheme druriSa kushtojnë dyshemetë prej druri? Për dyshemetë prej druri, ne shpesh ofrojmë...
Shtrimi i dyshemese se lirshmeSa kushton një dysheme lundruese? Me një dysheme lundruese, ne shpesh ofrojmë...
Dyshemeja me tapeSa kushton një dysheme prej tape? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme...
Instalues ​​i dyshemesSa kushton një dysheme? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dyshemenë:...
Shtrim parketiSa kushton vendosja e parketit? Gjatë shtrimit të parketit, ne shpesh ofrojmë...
Dysheme industrialeSa kushtojnë dyshemetë industriale? Për dyshemetë industriale, ne shpesh ofrojmë shërbimet e...
Terrene sportive (tenis, fusha dhe bari sintetik)Sa kushtojnë sipërfaqet sportive? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për sipërfaqet...
Dysheme linoleumiSa kushton linoleumi? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për dysheme me...
Dysheme me vinylSa kushton një dysheme vinili? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Përditësuar në: May 15, 2023