Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtrimi i dyshemese se lirshme

Jeni duke kërkuar për një shtrues dyshemeje lundrues? Ne kemi 26,627 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Shtrimi i dyshemese se lirshme

Sa kushton një dysheme lundruese? Me një dysheme lundruese, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: heqjen e dyshemesë origjinale, shtrirjen, nivelimin e nënshtresës me nivelim, instalimin dhe shërbimin e dyshemesë lundruese. Çmimet e parketeve të laminuara janë rreth 5-10 euro për m2. Artikulli më i shtrenjtë brenda një dyshemeje lundruese është zakonisht një dysheme lundruese në një dizajn premium. Shpenzimet shtesë mund të përfshijnë: materialin e nivelimit, ngjitësit dhe produktet e izolimit, çekiçin e gomës, dorezat mbrojtëse, të cilat kushtojnë mesatarisht 5-50 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,627. Mos kërkoni më tej: çmimi i dyshemesë lundrues, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,341 profesionistë të regjistruar

85,391 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Shtrimi i dyshemese se lirshme

Çmimet mesatare

Çmim të ulët309,00 L/m2
Çmimi mesatar327,00 L/m2
Cmim i larte360,00 L/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e çmimeve të Poldah lundrues

Për të mësuar çmimin e saktë të Poldah lundrues dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi shikoni në çdo shërbim në një kategori noti.

Montimi i dyshemesë nga pllakat e laminuara lirisht me sistemin e bashkimit "klikoni"240.0L / m2
Instalimi i parqeve të laminuara dhe druri të hedhura të lidhura lirshëm nga "kliko".
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Parket petëzuar.420.0L / m2
Parket petëzuar me dimensione lxšhr 1285x192x7 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Dysheme laminate me trashësi prej 8 mm552.0L / m2
Kati i petëzuar, 8 mm i trashë, Load Class 32, Tarkhett.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i dyshemeve nga bordet e petëzuar dhe prej druri, gjerësi deri në 190 mm1152.0L / m2
Instalimi i dyshemeve nga lidhja me parket e petëzuar dhe prej druri, gjerësia deri në 190 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?