Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtrim parketi

Jeni duke kërkuar për shtrues për shtrimin e parketit? Ne kemi 26,601 arkëtarë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Shtrim parketi

Sa kushton vendosja e parketit? Gjatë shtrimit të parketit, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: rilevim, heqje e dyshemesë origjinale, nivelim të sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimet e vendosjes së parketit janë rreth 10-15 euro për m2. Shtrimi i një dyshemeje arre është zakonisht artikulli më i shtrenjtë për shtrimin e parketit. Kostot shtesë mund të përfshijnë: nivelim, ngjitës, copë litari dhe mbulesa, të cilat kushtojnë mesatarisht 20-45 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 26,601. Nuk keni pse të kërkoni më tej: çmimi i shtrimit të parketit, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime

32,352 profesionistë të regjistruar

85,436 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çmimi për: Shtrim parketi

Çmimet mesatare

Çmim të ulët300,00 €/m2
Çmimi mesatar682,80 €/m2
Cmim i larte1 080,00 €/m2
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
Kalkulator

Lista e Çmimeve të Parkiets

Për të mësuar çmimin e saktë të peizazheve dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Ju lutemi referojuni çmimeve për çdo shërbim në kategorinë e Parket.

Montimi i dyshemesë së parqeve të drurit të hedhura lirshëm me "kliko"240.0€ / m2
Instalimi i dyshemeve me parket të laminuara dhe prej druri të veshur me parket "klikoni".
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i dyshemeve nga bordet e petëzuar dhe prej druri të gjerësisë deri në 190 mm1141.2€ / m2
Instalimi i dyshemeve nga lidhja me parket e petëzuar dhe prej druri, gjerësia deri në 190 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Instalimi i gjerësisë së dyshemesë dhe prej druri deri në 190 mm456.0€ / m2
Instalimi i dyshemeve me parket të laminuara dhe prej druri të rreshtuar, gjerësi deri në 190 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Parket me rrjedhje të mëdha me dimensione 1220x190x8.5 mm1860.0€ / m2
Në shkallë të gjerë në shkallë të gjerë me dimensionet lxšxhr 1220x190x8.5 mm.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashme

Listat e çmimeve të shërbimeve të tjera

Shtrimi ose zevendesimi i dyshemeseSa kushton shtrimi ose zëvendësimi i një dyshemeje? Kur shtrojmë ose zëvendësojmë...
Trego më shumë

A ishin këto informacion të dobishëm për ju?