Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtepi te parafabrikuara

Jeni ne kerkim te nje ndertuesi per shtepi parafabrikate? Ne kemi 24,378 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtepi te parafabrikuara

Sa kushtojnë shtëpitë e parafabrikuara? Për shtëpitë e parafabrikuara, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, vizualizim, ofertë çmimesh, prodhim të moduleve individuale, montim dhe shërbim. Çmimet e shtëpive modulare janë rreth 45 mijë – 90 mijë euro për shtëpi. Artikulli më i shtrenjtë në shtëpitë e parafabrikuara është zakonisht montimi i moduleve duke përdorur pajisje të rënda. Kostot shtesë mund të përfshijnë: lejet e ndërtimit, shërbimet komunale, përdorimin e materialeve premium, të cilat kushtojnë mesatarisht 100-5000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,378. Mos kërkoni më tej: çmimi i shtëpive të parafabrikuara, do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shtepi te parafabrikuaraÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 747 220,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 801 168,00 L/një copë
Cmim i larte5 273 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të shtëpive të parafabrikuara

Për të mësuar çmimin e saktë të shtëpisë së parafabrikuar, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shtëpive të montuara.

Shtëpi e montuar me një sipërfaqe prej 130 m29 600 000,00L / gjitha
Shtëpi e montuar pa tokë; 98m2 zona e shërbimeve; 6 dhoma. Standard përfshin: çati duke përfshirë mbulimin, suva, veshjen, sistemin e pikave, ngrohjen elektrike, fireplace, shpërndarjen e ujit, instalimet elektrike të mbeturinave, rrufeja, balancimi i terrenit, bojë të brendshme, pllaka banjo, sanitare, kombinim kat i petëzuar dhe shtrimi qeramik, geberit , Sistemet e Peanww në WC, Preferenca e ajrit të kondicionuar, Sistemi i Sigurisë, Sistemi i Dhomës së Windows-it plastike me trochlock izolues, pragjet e jashtme të kaluara dhe të brendshme të PVC, bazat dhe çelsin, bllokimin e shtrimit në vendkalim nga tarraca dhe shteti i parkimit në terren, gardh e gjithë komplotit.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi e montuar me një sipërfaqe prej 150 m211 040 000,00L / gjitha
Montuar shtëpi pa tokë 150m2 Zona e shërbimeve 7 dhoma, në standarde është përfshirë: çati duke përfshirë mbulimin, suva, veshjen, sistemin e kanaleve, ngrohje elektrike, fireplace, shpërndarjen e ujit, instalimet elektrike të mbeturinave, rrufeja, balancimi i terrenit, pikturë e brendshme, pllaka banjo, sanitare , Kombinimi i katit të parket petëzin dhe shtrimi qeramik, geaberite, sistemet e fazës së tankeve në tualet, ajer te kondicionuar, sistemi i sigurisë, sistemi i dhomës së dritareve plastike me izolues tre, prerjet e dritareve metalike të jashtme dhe të brendshme të PVC, socket dhe çelsin, bllokohet bllokohet Duke hapur në këmbësorë nga porta e hyrjes përgjatë tarracës dhe në shtetin e parkimit në vend, gardhin e të gjithë tokës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi e montuar me një sipërfaqe prej 75 m25 520 000,00L / gjitha
Montuar shtëpi pa tokë 75m2 zonë të shërbimeve 4 dhoma, në standarde përfshin: çati duke përfshirë mbulimin, suva, veshjen, sistemin e pikave, ngrohje elektrike, fireplace, shpërndarjen e ujit, instalimet elektrike të mbeturinave, rrufeja, vendbanimi i terrenit, pikturë e brendshme, pllaka banjo, sanitare, Kombinimi i dyshemesë me parket laminat dhe shtrimi qeramik, geberite, sistemet e fazës së tankeve në tualet, ajer te kondicionuar, sistemin e sigurisë, sistemin e dhomës së dritareve të plastikës me izolimin e tre, prerjet e dritareve metalike të paracaktuara dhe të brendshme të pvc, socket dhe çelsin, bllokimi i bllokimit Në këmbësor të portës së hyrjes përgjatë tarracës dhe në vendin e parkimit të vendit, gardhin e të gjithë tokës.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi e mbledhur73 470,00L / m2
Montuar shtëpi pa tokë në standard është përfshirë: çati duke përfshirë mbulimin, suva, veshjen, sistemin e pikave, ngrohje elektrike, fireplace, shpërndarjen e ujit, instalimet elektrike të mbeturinave, rrufeja, vendosja e terrenit, bojë të brendshme, pllaka banjo, sanitare, dysheme kombinim petëzuar parket Dhe trotuare qeramike, geaberite, sistemet e tankeve podomostové për tualet, ajër të kondicionuar, sistemin e sigurisë, sistemin e dhomës së dritareve të plastikës me gjurmët izoluese, prerjet plastike të jashtme dhe të brendshme të PVC, bazat dhe çelsin pas tarracës dhe në vendin e parkimit të vendit, duke fentuar të gjithë tokë.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertese e reSa kushton një ndërtesë e re? Për ndërtesat e reja, ne shpesh...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ndërtesa e parafabrikuar nuk është risi. Shtëpitë e parafabrikuara po kërkojnë gjithashtu popullaritet të madh në Sllovaki. Në mes të kostove të sotme në rritje të problemeve të jetesës dhe mjedisit, shtëpitë nga panelet - ose përpilimi i komponentëve të bërë jashtë vendit të ndërtimit - vazhdojnë të ofrojnë opsione joshëse. Prodhuesit e shtëpive të parafabrikuara ofrojnë shtëpi të tilla më të lira, më të qëndrueshme dhe më të shpejta se ndërtesat tradicionale në shtëpi. Por cila është shtëpia e mbledhur, si e zgjidhni një shtëpi të tillë dhe cilat parametra duhet të takohen? Shtëpi panel Në ndërtimin tradicional të banesave, shtëpitë janë ndërtuar mur pas murit dhe një copë pak. Shtëpitë e paqes ose shtëpitë e veçanta në ndërtesat e mëdha janë bërë nga strukturat prej druri. Kjo do të thotë që këto shtëpi janë bërë direkt në vendin e ndërtimit, jo në fabrikë. Shtëpitë e parafabrikuara janë, përkundrazi, të bëra nga komponentët që janë të dizajnuara në fabrikë dhe pastaj transportohen në komplotin e brendshëm ku duhet të mblidhen. Cilat shtëpi të montuara mund të blini? Shtëpitë e bëra - nganjëherë gjithashtu të quajtura shtëpitë e lëvizshme - janë ndërtuar plotësisht jashtë vendit të ndërtimit; Ata janë shtëpi që ju shihni për të udhëtuar nëpër autostradë në një rimorkio të dyfishtë të gjerësisë. Nuk ka ndërtim në ndërtesë dhe cilësia ka tendencë të jetë më e ulët se llojet e tjera të shtëpisë. Megjithatë, shtëpitë modulare përfshijnë prodhimin e komponentëve jashtë lokalitetit dhe transmetimin pasues të moduleve në tokë në instalimin përfundimtar. Secili modul zakonisht ka të gjitha pajisjet bazë të tilla si puna hidraulike, instalime elektrike, dyer dhe kabinete - dhe zakonisht mund të lidhni më shumë module dhe të krijoni një shtëpi më të madhe. Ka edhe opsione - shtëpitë e paneleve dhe shtëpitë me kits. Shtëpitë e paneleve janë bërë nga panelet e tëra ose mure që pastaj konvertohen në një vend ndërtimi. Ata kërkojnë punë më të brendshme të përfundimit, kështu që koha në ndërtesë është më e gjatë. Shtëpitë "Kits" mund të kenë ndonjë formë ose madhësi dhe janë si një raft i ripërpunuar nga IKEY - copa prodhohen dhe drejtohen në fabrikë dhe pastaj vijnë me udhëzime për vendin e ndërtimit. Disa prodhues kombinojnë kategoritë e mësipërme. Për shembull, prodhuesi i pjesëve të montuara mund të përzihet modulet me muret e panelit dhe të krijojë një dizajn të veçantë. Nëse zgjidhni një shtëpi ose kit të montuar modular, ata mund të ndryshojnë me madhësi dhe stile arkitekturore. A janë shtëpi më të volitshme se llojet e tjera të strehimit? Rregulli i përgjithshëm është se ndërtesa e parafabrikuar është mesatarisht më e lirë se shtëpitë e tullave me një ndryshim deri në 10 deri në 25 për qind. Pse? Materialet e prodhuara nga pjesa më e madhe në linjën e montimit ulin kostot sepse fabrikat blenë rezerva në përgjithësi. Çmimi i punës është gjithashtu më i ulët, sepse nuk keni nevojë të dërgoni stollarë, marangoz, muratorë, instalues ​​dhe elektricistë në vendet e ndërtimit individual. Dhe koha më e shpejtë e ndërtimit gjithashtu kursen para. Ju mund të prisni që të paguani kostot fillestare dhe ky çmim ndonjëherë mund (por jo gjithmonë) të përfshijë objektin e brendshëm të shtëpisë. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje nëse shtëpia juaj përmban pajisje, dritare, dysheme, izolim, linjat e energjisë dhe dyert. Kujdes, çmimi i shtëpisë së panelit nuk është në të vërtetë se sa shumë kjo shtëpi do të qëndrojë plotësisht. Së pari, ju duhet të paguani për tokën për të ndërtuar një shtëpi dhe ju gjithashtu do të duhet të llogarisni në testimin e tokës, studimin territorial, lejet dhe angazhimin. Përgatitja e një vendi të ndërtesës mund të jetë ose relativisht i vogël në varësi të vendit ose paketa shumë të kushtueshme - të parafabrikuara zakonisht nuk përmbajnë bazën. Shpenzime të tjera mund të përfshijnë peizazhit, driveways, garazhe dhe kosto për të përfunduar shtëpinë me furnizuesin ose ndërtuesin lokal. Të gjitha këto shpenzime ndryshojnë - varësisht nga vendi ku jeni duke blerë. Ju gjithashtu mund të gjeni furnizues ose kampionë të përballueshëm në Wilio. Sa kohë merr ndërtimin e një shtëpie të parafabrikuar? Në varësi të madhësisë dhe redaktimit sipërfaqësor të shtëpisë së panelit, ju mund të ndërtoni shtëpinë në tre muaj. Shumica e shtëpive të parafabrikuara mund të ndërtohen brenda katër deri në gjashtë muaj që nga fillimi deri në fund. Kjo është shumë më e shpejtë se shtëpitë tradicionale, ndërtimi i të cilave është mesatarisht tetë muaj, dhe disa tregje mund të ndërtojnë shtëpinë për të matur vitet. Pse ndërtimi i tij deri në 50 për qind më shpejt? Ndërtimi i shumicës së pjesëve në fabrikë kufizon vonesën e motit, rrit efikasitetin e ndërtimit dhe krijon kushte të parashikueshme të shpërndarjes. Gjithashtu, nuk keni ndryshuar urdhrat ose kaq shumë konflikte kur planifikoni punën. A është energjia e shtëpisë më e qëndrueshme sesa shtëpitë tradicionale? Paneli ose shtëpia e montuar përgjithësisht konsiderohet si më e gjelbër se shtëpitë tradicionale. Së pari, procesi i ndërtimit të mbledhur prodhon më pak mbeturina. Në vend që të bëjnë shumë njerëz të ndryshëm të furnizuar materialet në vend dhe prodhuan dru të tepërt, pllaka dhe mbeturina janë fabrika më efikase. Kompanitë e parafabrikuara gjithashtu kanë më shumë gjasa të ripërdorin ose të riciklojnë mbeturinat e tyre në fabrikë. Shtëpitë dhe komponentët e bërë në fabrikë gjithashtu mund të kenë një shtresë më të fortë, e cila rrit efikasitetin e ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar. Dhe kompanitë e parafabrikuara janë më të përqendruara në paketat e fokusuara ekologjikisht sesa shumë kampione të specializuara vendore; Shumica e kompanive të parafabrikuara ofrojnë pajisje efikase për energji, ndërsa disa përmbajnë materiale të qëndrueshme (për shembull: dysheme bambu) dhe pajisje plotësuese të tilla si panelet diellore dhe sistemet e kapjes së ujërave të shiut. Dhe në një epokë sfidat në rritje në zonën e klimës ka një ndërtim të parafabrikuar për shkak të elasticitetit të saj rëndësi të mëtejshme. Për shkak se shtëpitë e parafabrikuara duhet të durojnë transportimin e një kamioni, ato shpesh janë strukturalisht më të larta se shtëpitë e banuara, e cila është thelbësore plus në rajonet e ndjeshme ndaj kushteve më të këqija të motit. Mund të personalizoni shtëpinë e montuar? Po! Në varësi të kompanisë që zgjidhni, ka disa mënyra që ju mund të rregulloje shtëpinë tuaj të montuar. Shumica e ndërtuesve ofrojnë paketa ose përmirësime të ndryshme përfundimtare dhe disa do të lejojnë konfigurime të ndryshme të shpërndarjes, por kini kujdes, këto ndryshime mund të rrisin çmimin e shtëpisë tuaj.