Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtëpi moderne

Po kërkoni një ekspert për shtëpitë moderne? Ne kemi 20,251 specialistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtëpi moderne

Sa kushtojnë shtëpitë moderne? Për shtëpitë moderne, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim, vizualizim, këshillim për zgjidhje, përgatitje themeli, ndërtim shtëpie, shërbim. Çmimet e pasurive të paluajtshme moderne janë rreth 120 mijë – 250 mijë euro për shtëpi. Artikulli më i shtrenjtë në shtëpitë moderne është zakonisht montimi duke përdorur makineri të rënda. Kostot shtesë mund të përfshijnë: lejen e ndërtimit, certifikatën e energjisë, kostot e transportit dhe rrjetëzimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 200-3500 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,251. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e shtëpive moderne, me ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertese e reSa kushton një ndërtesë e re? Për ndërtesat e reja, ne shpesh...
Trego më shumë
KalkulatorLista e çmimeve të shtëpive moderne

Për të mësuar çmimin e saktë të shtëpisë moderne, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të shtëpive moderne.

Projekti modern i Shtëpisë88 440,00L / projekt
Përgatitja e një projekti modern të shtëpisë me të gjithë dokumentacionin e nevojshëm
Së bashku
projekt
Futni kërkesën
Dizajn i Arkitektit2 100,00L / orë
Hartimi i brendshëm / i jashtëm i një shtëpie moderne me vizualizim dhe dokumentacion
Së bashku
orë
Futni kërkesën
Sistemi i zgjuar në shtëpi.174 000,00L / projekt
Instalimi i Hub Smart me të gjitha elementet e familjes inteligjente
Së bashku
projekt
Futni kërkesën
Rikuperim34 860,00L / projekt
Dizajnimi i zgjidhjeve dhe instalimit të shkëmbimit të nxehtësisë dhe tifozëve
Së bashku
projekt
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?