Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtepi me shpenzim te ulte te energjise

Po kërkoni një ndërtues për shtëpi me energji të ulët? Ne kemi 24,464 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtepi me shpenzim te ulte te energjise

Sa kushtojnë shtëpitë me energji të ulët? Për shtëpitë me energji të ulët, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim dhe vizualizim, ofertë çmimesh, konsultim, prodhim të elementeve individuale, montim dhe shërbim. Çmimet e shtëpive me intensitet të ulët energjetik janë rreth 45 mijë – 90 mijë euro për shtëpi. Artikulli më i shtrenjtë në shtëpitë me energji të ulët është zakonisht montimi i një shtëpie duke përdorur makineri të rënda. Kostot e tjera mund të përfshijnë: lejen e ndërtimit, lidhjen në rrjet, kostot e transportit, të cilat kushtojnë mesatarisht 200-5000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,464. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e shtëpive me energji të ulët, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,803 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shtepi me shpenzim te ulte te energjiseÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 747 220,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 801 168,00 L/një copë
Cmim i larte5 273 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të energjisë me energji të ulët

Për të mësuar çmimin e saktë të energjisë së ulët të energjisë, dërgoni kërkesën tek specialisti ynë i certifikuar, dhe pastaj merrni oferta të shumëfishta. Shikoni çmimet për çdo shërbim në një kategori të shtëpive me energji të ulët.

Shtëpi me energji të ulët me një sipërfaqe prej 66 m25 592 000,00L / gjitha
Shtëpi me energji të ulët me banesë të përbashkët 66 m2 pa tokë. Disponimi: 3 dhoma. Sistemi i plotë i izolimit termik të fasadës, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi me energji të ulët me një sipërfaqe prej 50 m24 239 120,00L / gjitha
Shtëpi me energji të ulët me përdorimin e sheshtë 50 m2 pa tokë. Disponimi: 2 dhoma. Sistemi i plotë i izolimit termik të fasadës, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi me energji të ulët me një sipërfaqe prej 35 m22 967 360,00L / gjitha
Shtëpi me energji të ulët me shërbim të sheshtë 35 m2 pa tokë. Disponimi: 2 dhoma. Sistemi i plotë i izolimit termik të fasadës, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi me energji të ulët84 780,00L / m2
Shtëpi me energji të ulët. Sistemi i plotë i izolimit termik të fasadës, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertese e reSa kushton një ndërtesë e re? Për ndërtesat e reja, ne shpesh...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Megjithëse ndërtimi i familjeve me energji elektrike dhe me performancë të lartë me energji zero është diçka më e kushtueshme, çdo kosto shtesë mund të reduktohet në minimum duke përdorur një strategji të arsyeshme. Kjo do të ndihmojë në sigurimin që shtëpitë e energjisë zero janë të përballueshme dhe të kostos të krahasueshme me shtëpitë e ngjashme të vendit të lartë. Megjithëse shtëpitë me kosto zero të konsumit të energjisë me 5 deri në 10% më shumë se standardi, pronësia e tyre në fund të fundit do t'ju kushtojë shumë më pak. Si të hartoni dhe të ndërtoni shtëpitë e përballueshme me energji zero Nëse mund të përballosh një shtëpi të re, pothuajse me siguri mund të përballosh një shtëpi me energji të ulët. Shtëpitë e konsumit zero mund të kenë një reputacion shumë të shtrenjtë për njerëzit e zakonshëm, por nuk është plotësisht e vërtetë. Përmirësimi i performancës së xhaketës së ndërtimit, pajisjeve të izolimit dhe ngrohjes të nevojshme për të arritur gjendjen e "konsumit të energjisë zero" rrit çmimet e shtëpive vetëm me 4%. Duke shtuar panele diellore fotovoltaike të nevojshme për të prodhuar të gjitha energjitë e nevojshme për një ndërtesë efikase për energji, rritja e përgjithshme e çmimeve rritet vetëm 8%. Ky çmim pak më i lartë i blerjes do të kthehet në mënyrë të konsiderueshme në kursimet e ardhshme të energjisë dhe përkthehet në llogari shumë më të ulëta të energjisë, pasi ju do të paguani për shtëpitë standarde të zakonshme. Kthehen në investime Ka një investim të vjetër duke thënë: "Ju duhet të fitoni para për të fituar para." Mund të shihni këtë arsye për strukturën e shtëpisë me konsum zero të energjisë. Kur investoni para në një shtëpi të ulët të energjisë, ju tashmë do të merrni një sërë të ardhurash në formën e kostove më të ulëta të energjisë. Ndërmarrjet vlerësojnë këtë investim duke llogaritur kthimin e investimeve ose kthimit të brendshëm. Shtëpitë e energjisë zero janë një investim financiar i besueshëm me përfitime që fillojnë në momentin që blerësi merr çelësat nga shtëpia. Strategjitë për ndërtimin e shtëpisë së përballueshme me zero energji Zgjidhni teknikat me kosto efektive, materialet dhe produktet. Nadenizoni një shtëpi më të vogël, por një gjë të gjerë. Një mënyrë për të përballuar të gjithë koston është ta tkurret. Hartimi dhe ndërtimi i një shtëpie më të vogël në të cilën do të jetojë më shpesh dhe më efikas. Përfitoni nga sasia e stimujve financiarë në dispozicion për t'ju ndihmuar të balanconi kostot e këtyre strukturave të performancës së lartë. Kontributet e teknologjisë janë gjithashtu në dispozicion në disa vende. Krahasoni pajisjen dhe pajisjen tuaj. Për shembull, zgjidhni pllaka pune që janë shumë tërheqëse, por ende shumë më të lira - për shembull graniti ose mermer. Brendësia është e shtrenjtë dhe përfaqëson një përqindje të madhe të kostove shtesë të shtëpisë. Në afat të gjatë, çdo trajtim sipërfaqësor i pajisjeve mund të zëvendësohet ndërsa elementët strukturorë që ndikojnë në efikasitetin e energjisë të shtëpisë zgjasin gjatë gjithë kohës së jetës së familjes. Konsideroni ofertën e qirasë të sistemit Solar FV për të reduktuar kostot fillestare. Ju nuk keni nevojë të montoni gjithçka menjëherë. Konsideroni atë që dëshironi të keni në shtëpinë tuaj të energjisë së ulët, të ndërtoni të gjithë shpërndarjen e nevojshme dhe, për shembull, koleksionistët diellorë ose panelet fotovoltaike mund të lidhen më vonë kur të keni financa shtesë të gatshme për të. Sigurohuni që vlera e shtëpisë ishte në proporcion me të gjitha përmirësimet e energjisë. Ndërtuesit dhe projektuesit shpenzojnë të gjitha përpjekjet për të treguar teknikat e reja të ndërtimit dhe teknologjitë e reja që i bëjnë këto familje më të arritshme. Bulk Përdorimi masiv i teknologjisë do të ulë çmimet vazhdojnë të jenë, siç e shohim atë në llamba LED, panele diellore ose në thelb çdo herë që teknologjia e re. Vlera më e lartë për shitjen e ardhshme Një tjetër arsye pse shtëpitë e energjisë zero janë në dispozicion është se ata janë një investim pozitiv. Jo vetëm që ata mbajnë vlerën e tyre, sepse ato janë ndërtuar sipas standardeve të ardhshme, por ato gjithashtu kanë një vlerë më të lartë për shitjet e mëtejshme si shtëpi të ngjashme të ndërtuara në një çelës klasik. Blerësit po kërkojnë gjithnjë e më shumë shtëpi që janë të hershme dhe të izoluara mirë, me llogari të ulëta të energjisë. Brokerat e pasurive të paluajtshme po identifikojnë gjithnjë e më shumë se pronat e efiçiencës së energjisë ndikojnë në vlerën e shtëpisë. 27% e blerësve potencial pohojnë se "gjetja e një shtëpie më të gjelbër dhe energjie është një arsye e rëndësishme që ata duan shtëpi të reja". Më shumë se 60% e ndërtuesve ekologjikë thanë se klientët e tyre janë të gatshëm të paguajnë mesatarisht me 6% më shumë për shtëpitë që janë efikase për energji. Blerësit ishin mesatarisht të gatshëm për të paguar 5% më shumë për shtëpi me etiketë të gjelbër, me kusht që etiketa e gjelbër të ketë edhe kursime reale të energjisë. Masat për të siguruar nivel të lartë të efiçiencës së energjisë, siç janë ato të vendosura në shtëpitë e energjisë zero, ndikojnë në blerësit dhe rrisin nevojën për të pasur shtëpi të tilla dhe për të mos bërë me çmimet e tyre, duke i bërë ata një pasuri më të vlefshme si shtëpi të ngjashme të ndërtuara mbi çelësin. Pas minimizimit të dallimeve të kostos, familjet me zero energji do të jenë qartësisht më pak në të ardhmen, gjë që do t'i bëjë ata të përballueshëm për çdo blerës. Dhe këto shtëpi me performancë të lartë do të mbeten përgjithmonë, sepse ata do të kenë kosto zero të energjisë pavarësisht se çfarë do të jetë çmimi i lëndëve djegëse fosile dhe energjisë elektrike në të ardhmen.