Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtëpi me kontejnerë

Po kërkoni një ekspert për shtëpitë e kontejnerëve? Ne kemi 20,208 specialistë në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtëpi me kontejnerë

Sa kushtojnë shtëpitë me kontejnerë? Ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme për shtëpitë e kontejnerëve: projektim, vizualizim, konsultime zgjidhjesh, përgatitje themeli, ndërtim shtëpie, shërbim. Çmimet e shtëpive të bëra me kontejnerë çeliku të transportit janë rreth 110 mijë - 180 mijë euro për shtëpi. Artikulli më i shtrenjtë në shtëpitë e kontejnerëve është zakonisht një ndërtesë e bërë me porosi, e bërë nga materiale premium. Kostot shtesë mund të përfshijnë: lejen e ndërtimit, certifikatën e energjisë, kostot e transportit dhe rrjetëzimit, të cilat kushtojnë mesatarisht 200-3500 €. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 20,208. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmimin e shtëpive me kontejnerë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertese e reSa kushton një ndërtesë e re? Për ndërtesat e reja, ne shpesh...
Trego më shumë
KalkulatorLista e çmimeve të shtëpive të kontejnerëve

Për të mësuar çmimin e saktë të shtëpisë së kontejnerit, dërgoni kërkesën tek ekspertët tanë të verifikuar, kështu që ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni më shumë shërbime në kategoritë e kategorive të kategorisë.

Shtëpia modulare me sipërfaqe të jetesës 45.6 m21 950 000,00L / gjitha
Shtëpia modulare me sipërfaqe të integruar 56.2 m2, e projektuar në suva të silikonit të jashtëm të Holodom - me ngjyrë sipas përzgjedhjes, muret e brendshme me pikturë në ngjyrë të bardhë, shkelje të dyshemesë elektrike ose konvektorë të ngrohjes elektrike, 6 dritare plastike në xhami me ngjyrë Sipas përzgjedhjes suaj të ngjyrave, derën bazë të hyrjes plastike me ngjyrë sipas përzgjedhjes, kulmit të sheshtë të ftohtë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpia modulare me sipërfaqe të gjallë 72.2 m23 984 000,00L / gjitha
Shtëpi modulare me sipërfaqe të integruar 84.6 m2, i projektuar në holodom - suva silikoni klasike të jashtme me ngjyrë sipas përzgjedhjes, muret e brendshme me bojë të bardhë, shkelje elektrike nën dysheme ose konvektorë të ngrohjes elektrike, 6 dritare plastike në dy ngjyra të ngjyrave sipas dy ngjyrave të ngjyrave në dy ngjyra Zgjedhja juaj e ngjyrave, derën e hyrjes plastike bazë me ngjyrë sipas përzgjedhjes, kulmit të sheshtë të ftohtë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpia modulare me sipërfaqe të jetesës 94.4 m24 476 000,00L / gjitha
Modulare me sipërfaqe të integruar 108 m2, i projektuar në suva të silikonit të jashtëm të Holodomit - me ngjyrë sipas përzgjedhjes, muret e brendshme me pikturë në ngjyrë të bardhë, shkelje të katit elektrik ose konvektorëve të ngrohjes elektrike, 6 dritare plastike në një grup të dyfishtë Zgjedhja e derës së hyrjes plastike bazë me ngjyrë sipas përzgjedhjes, kulmit të sheshtë të ftohtë të ftohtë.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Rripa konkrete themelore5 610,00L / m3
Rripat bazë të betonit Klasa e thjeshtë C 16/20.
Së bashku
m3
Futni kërkesën
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?