Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Çmimi Shtepi eficente

Jeni duke kërkuar për një ndërtues pasiv shtëpie? Ne kemi 24,478 ndërtues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,707 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shtepi eficente

Sa kushton një shtëpi pasive? Për shtëpitë pasive, ne shpesh ofrojmë shërbimet e mëposhtme: projektim dhe vizualizim, ofertë çmimesh, prodhim të pjesëve individuale, montim dhe shërbim. Çmimet e shtëpive me efikasitet energjetik janë rreth 60 mijë. -130 mijë lekë. euro për shtëpi. Artikulli më i shtrenjtë në shtëpitë pasive është zakonisht montimi i pjesëve individuale duke përdorur pajisje të rënda. Kostot shtesë mund të përfshijnë: lejen e ndërtimit, certifikimin e energjisë, lidhjen në rrjet, të cilat kushtojnë mesatarisht 200-1000 euro. Kur futni një pyetje, ne do të kontaktojmë ofruesit e 24,478. Nuk keni më nevojë të kërkoni: çmim pasiv të shtëpisë, tek ne do të merrni ofertat më të mira dhe punë cilësore.

Shiko gjithashtu:Shërbime
32,707 profesionistë të regjistruar
87,689 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çmimi për: Shtepi eficenteÇmimet mesatare

Çmim të ulët2 747 220,00 L/një copë
Çmimi mesatar3 801 168,00 L/një copë
Cmim i larte5 273 400,00 L/një copë
Çmimet mesatare janë vetëm indikative. Çmimi përfundimtar i shërbimit do të varet nga madhësia, vështirësia, materialet, cilësia dhe vendi i projektit. Ju do të merrni vetëm një çmim të saktë nga ofruesi i shërbimit.
Futni kërkesën
KalkulatorLista e çmimeve të shtëpive pasive

Për të mësuar çmimin e saktë të shtëpisë pasive dërgoni kërkesën për profesionistët tanë të certifikuar, dhe pastaj ju merrni oferta të shumëfishta. Shihni çmimet për çdo shërbim në kategorinë e shtëpive pasive.

Shtëpia pasive me banesë të shërbimeve 60 m25760000.0L / gjitha
Shtëpia pasive me shërbim të sheshtë 60 m2 pa tokë. Disponimi: 2 dhoma. Sistemi i plotë i izolimit termik të fasadës, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpia pasive me banesë të shërbimeve 80 m27680000.0L / gjitha
Shtëpia pasive me një zonë të shërbimeve prej 80 m2 pa tokë. Disponimi: 3 dhoma. Sistemi i plotë i izolimit termik të fasadës, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpia pasive me përdorimin e sheshtë 75 m27200000.0L / gjitha
Shtëpia pasive me përdorimin e sheshtë 75 m2 pa tokë. Disponimi: 3 dhoma. Sistemi i plotë i izolimit termik të fasadës, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanet e brendshme, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanitare, ngrohje, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
gjitha
Futni kërkesën
Shtëpi pasive96000.0L / m2
Shtëpia pasive me sistemin e plotë të izolimit termik, shpërndarjen e brendshme të ujit, kanalizimet, tavanin e brendshëm, izolimin e izolimit, dyshemetë, pllakat, sanita, ngrohja, dyert hyrëse dhe dritaret.
Së bashku
m2
Futni kërkesën
Lista e çmimeve të ngjashmeListat e çmimeve të shërbimeve të tjera
Ndertese e reSa kushton një ndërtesë e re? Për ndërtesat e reja, ne shpesh...
Trego më shumë
A ishin këto informacion të dobishëm për ju?